ΤΑΙΝΙΕΣ
11/10/2021 20:04

Μπεν Αφλεκ: Σε «ερωτικές» περιπτύξεις με τον Ματ Ντέιμον - Η σκηνή που κόπηκε από το Last Duel

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ρίντλει Σκοτ, αποφάσισε να κόψει την επίμαχη σκηνή γιατί θεώρησε ότι θα είναι αποκρουστική για κάποιους θεατές - Τελικά, το φιλί τους αντικαταστάθηκε από μία σκηνή στην οποία ο Ματ Ντέιμον γονατίζει μπροστά στον Μπεν Άφλεκ

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Μπεν Αφλεκ: Σε «ερωτικές» περιπτύξεις με τον Ματ Ντέιμον - Η σκηνή που κόπηκε από το Last Duel
Πηγή: Associated Press
Ανάγνωση:

Οι δύο πασίγνωστοι ηθοποιοί Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον υπογράφουν μαζί το σενάριο της νέας τους ταινίας The Last Duel. Σύμφωνα όσα δήλωσε ο Μπεν Άφλεκ «Είχαμε μία ερωτική σκηνή, αρκετά παθιασμένη. Για την ακρίβεια, ανταλλάξαμε ένα βαθύ φιλί και διάφορα άλλα». Η σκηνή αυτή όμως δεν θα προβληθεί τελικά στις οθόνες μας.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ρίντλει Σκοτ, αποφάσισε να κόψει την επίμαχη σκηνή γιατί θεώρησε ότι θα είναι αποκρουστική για κάποιους θεατές. Οι ηθοποιοί σε δηλώσεις τους στο Ε!Εntertainment ανέφεραν πως, κατά τη γνώμη τους, η σκηνή αυτή θα ήταν πολύ δυνατή για την ταινία καθώς οι δυο ρόλοι τους μισιούνται στην πλοκή και σίγουρα θα χαρασσόταν στο μυαλό των θεατών. Τελικά, το φιλί τους αντικαταστάθηκε από μία σκηνή στην οποία ο Ματ Ντέιμον γονατίζει μπροστά στον Μπεν Άφλεκ.

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΜΠΕΝ ΑΦΛΕΚ ΗΘΟΠΟΙΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ