Ταινίες
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Η πανδημία ανάγκασε την Disney να κάνει... άνω – κάτω τις πρεμιέρες των νέων ταινιών της Marvel

Μετατέθηκαν για μέσα στο 2022 οι πρεμιέρες τριών ταινιών σίκουελ της Marvel – Για το 2023 πήγε η πρεμιέρα του νέου «Indiana Jones» με πρωταγωνιστή τον Χάρισον Φορντ επειδή ο 79χρονος ηθοποιός χτύπησε στα γυρίσματα

Πηγή: Disney
Πηγή: Disney

Οι φανατικοί οπαδοί των ταινιών, «Black Panther», «Thor» και «Doctor Strange» θα πρέπει να κάνουν για κάποιους μήνες ακόμα υπομονή προκειμένου να τις απολαύσουν στη μεγάλη οθόνη αφού η πανδημία του κορονοϊού ανάγκασε τη Walt Disney Co να ανακοινώσει χθες πως θα καθυστερήσει την κυκλοφορία των σίκουελ των Marvel Studios. Παράλληλα μετέθεσε και την κυκλοφορία της επόμενης ταινίας «Indiana Jones» για το 2023.

Η προβολή της ταινίας «Doctor Strange and the Multiverse of Madness» μεταφέρθηκε για την 6η Μαΐου του 2022, από 25η Μαρτίου, ανέφερε η Disney σε ένα αναθεωρημένο πρόγραμμα για τις κυκλοφορίες. Αυτό υποχρέωσε τη Marvel να αναβάλει και τις άλλες ταινίες της σούπερ ηρώων που είχε προγραμματίσει για το 2022. «Thor: Love and Thunder», η κυκλοφορία της οποίας είχε προγραμματιστεί για την 6η Μαΐου, μετατέθηκε για την 8η Ιουλίου του 2022. Επιπλέον, η ταινία «Black Panther: Wakanda Forever» θα κυκλοφορήσει την 11η Νοεμβρίου του 2022 αντί του Ιουλίου.

Η πέμπτη ταινία του «Indiana Jones», με πρωταγωνιστή τον Χάρισον Φορντ, αναβλήθηκε για τις 30 Ιουνίου του 2023, αντί για τις 29 Ιουλίου του 2022. Ο 79χρονος Φορντ τραυματίστηκε στον ώμο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων τον Ιούλιο και πρόσφατα επέστρεψε στο σετ.

Οι εταιρείες παραγωγής του Χόλιγουντ αναδιοργάνωσαν τα προγράμματα των ταινιών τους πολλές φορές κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Οι κινηματογράφοι βασίζονται στα μεγάλα μπλοκμπάστερ προκειμένου να βοηθηθούν και να προσελκύσουν πίσω στις κινηματογραφικές αίθουσες τους θεατές, μετά το παρατεταμένο κλείσιμό τους. Μεταξύ των άλλων αλλαγών, το «The Marvels» προγραμματίστηκε για τον Φεβρουάριο του 2023 και το «Ant Man and the Wasp: Quantumania» για τον Ιούλιο του 2023.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Marvel #Disney #κινηματογράφος #Χόλιγουντ

Best of Internet