Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ημέρα γυρισμάτων της ταινίας «Rust» εκτυλίχθηκε απρόσμενα για τον ηθοποιό Άλεκ Μπάλντουιν. Το όπλο που χρησιμοποίησε εκπυρσοκρότησε σκοτώνοντας την κινηματοραφίστρια, Χαλίνα Χάτσινς και τραυμάτισε σοβαρά τον σκηνοθέτη, Τζόελ Σόουζα. Η δυσάρεστη είδηση ανέσυρε ένα tweet του ηθοποιού από το 2017, στο οποίο έγραφε «Αναρωτιέμαι πώς μπορεί να αισθάνεται κάποιος που σκοτώνει αδικαιολόγητα έναν άνθρωπο». 

Διαβάστε ακόμη: Άλεκ Μπάλντουιν: Γιατί εκπυρσοκρότησε το όπλο στα γυρίσματα του Rust

Αφορμή για το συγκεκριμένο tweet του Άλεκ Μπάλντουιν στάθηκε η είδηση ότι αστυνομικός πυροβόλησε έναν άνδρα που θεωρούσε ύποπτο για κλοπή. Τον πυροβόλησε πολλές φορές, τον παράτησε κι έφυγε. 

https://twitter.com/AlecBaldwln____/status/911425278123048960?ref_src=twsrc^tfw

Σημειώνεται, ότι ο Άλεκ Μπάλντουιν ήταν κατά των όπλων.  Σε εμφάνισή του στο Saturday Night Live το 2018 υποδύθηκε τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, και σε αντίθεση με το άτομο που μιμούταν, δήλωνε κατά της οπλοκατοχής και πως έπρεπε να απαγορευτούν οι άδειες ακόμα και από τους λευκούς (σατιρίζοντας τον ρατσιστικό λόγο που χρησιμοποιούσε για τους μαύρους ο Τραμπ πριν και μετά την εκλογή του). 

https://www.youtube.com/watch?v=6IL4sMC_XBE
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA