Μενού
  • Α-
  • Α+

Αν και επικρατεί ένα μικρό πέπλο μυστηρίου, σχετικά με το ποιοι και πού ακριβώς κάνουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Expendables 4» (σ.σ. Οι Αναλώσιμοι), φήμες φέρνουν το επιτελείο των αστέρων του Χόλιγουντ να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη! Αυτή τη φορά ήταν ο Τζέισον Στέιθαμ που σήκωσε βίντεο από τα γυρίσματα δείχνοντας τον ίδιο να παίζει ξύλο, μία από τις... αγαπημένες δράσεις του στις ταινίες που πρωταγωνιστεί. 

Ο ηθοποιός που ειδικεύεται στις πολεμικές τέχνες, φέρεται να βρίσκεται εδώ και δύο μέρες στην Ελλάδα για την τέταρτη συνέχεια των «Αναλώσιμων». Εξάλλου, και άλλοι διάσημοι αστέρες της ταινίας, όπως οι Άντι Γκαρσία, Κέρτις «50 Cent» Τζάκσον και Μέγκαν Φοξ (το Σαββατοκύριακο παρουσιάστηκε στη Σαντορίνη), βρίσκονται στη βόρεια Ελλάδα για τα γυρίσματα της τέταρτης συνέχειας των «Αναλώσιμων».

https://www.instagram.com/tv/CWBmQ-OFa72/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα της ταινίας «Expendables 4» έχουν φέρει στην συμπρωτεύουσα ολόκληρο το επιτελείο των γυρισμάτων, όχι όμως και τον δημιουργό της σειράς των συγκεκριμένων ταινιών, Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος έχει ολοκληρώσει ήδη τα γυρίσματα των σκηνών του στο Λονδίνο. 

Ενδεχόμενος «αντίπαλος» των «Αναλώσιμων» στην ταινία, είναι ο Ταϊλανδός σταρ του Χόλιγουντ Τόνι Τζα, σπεσιαλίστας στις πολεμικές τέχνες που προστέθηκε στο καστ. 

Στο βίντεο που ανέβηκε στο Instagram δεν προσδιορίζεται η τοποθεσία και έγραψε απλά: #expendables4. Ο Στέιθαμ σε κάποια σημεία του βίντεο παίζει ξύλο για τις ανάγκες του ρόλου του, χαλαρώνει με τα μέλη του συνεργείου, αλλά κάνει και επίδειξη στη χρήση μαχαιριών την οποία δείχνει να κατέχει.

Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν για περίπου δύο εβδομάδες και σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιούνται σε ένα τεράστιο πλατό στα ανατολικά της πόλης αλλά και σε ένα βιομηχανικό χώρο.

Αξίζει να αναφερθεί πως στην παραγωγή έχει δοθεί και εξοπλισμός από τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις. Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες την ερχόμενη χρονιά.

https://www.instagram.com/p/CWCgKwOr95V/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA