Μενού
  • Α-
  • Α+

Φαίνεται πως ταιριάζει «γάντι» η Θεσσαλονίκη στον Τζέισον Στέιθαμ (Jason Statham), καθώς κλείνει περίπου δύο εβδομάδες διαμονής στη συμπρωτεύουσα για τα γυρίσματα της ταινίας «Expendables 4» και δεν κρύβει την χαρά του. Μετά το... καμάκι που του έκανε Θεσσαλονικιά κι έγινε viral στο TikTok, ο διάσημος σταρ των πολεμικών τεχνών ανέβασε νέο βίντεο στο Instagram, δείχνοντας το... άρωμα Χόλιγουντ που έχει φέρει στην Ελλάδα. 

Διαβάστε ακόμη: Τζέισον Στέιθαμ: Θαυμάστρια στη Θεσσαλονίκη του φώναζε «I love you, θέλω να πεθάνω» – Ξεκαρδιστικό βίντεο στο TikTok

Σε αυτό ο διάσημος σταρ των πολεμικών τεχνών οδηγεί μηχανή σε κλειστό χώρο, κάνει χιούμορ με μέλη του συνεργείου και της παραγωγής και επιβαίνει και σε ένα τζιπ ως χειριστής ενός πολυβόλου. Σε αυτή την σκηνή του γυρίσματος διακρίνονται και κάποια εργοστάσια στην περιοχή και παρότι στο κλιπάκι δεν κατονομάζεται η τοποθεσία, πολλοί επιμένουν ότι είναι η Θεσσαλονίκη.

https://www.instagram.com/tv/CWVnse9FoGv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τζέισον ΣτέιθαμΆντι Γκαρσία,  50 Cent και Μέγκαν Φοξ αναμένεται να αποχωρήσουν σύντομα από την Ελλάδα και να ολοκληρώσουν τα τελευταία γυρίσματα για την ταινία που θα προβληθεί το 2022. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA