Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα μήνα με την τραγική είδηση της απώλειας του Αμερικανού κωμικού Μπομπ Σάγκετ, αποκαλύφθηκε η αιτία του θανάτου του. Από την πρώτη στιγμή είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο χρήσης ναρκωτικών, ενώ ως πιθανότερη αναφερόταν η ανακοπή. Ωστόσο όπως αποκάλυψε το ΤΜΖ ο 65χρονος έφυγε από τη ζωή λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας.

Διαβάστε ακόμη: Πέθανε ο ηθοποιός Μπομπ Σάγκετ - Βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδες που στη συνέχεια επιβεβαιώθηκαν και από του συγγενείς του θύματος, έφερε ένα τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Το πιθανότερο σενάριο είναι να χτύπησε κάπου -γίνεται λόγος για το κεφαλάρι του κρεβατιού- δεν εκτίμησε τη σοβαρότητα και έπεσε να κοιμηθεί. Δεν ξύπνησε όμως ποτέ και πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία.

https://twitter.com/TMZ/status/1491569407008587779?ref_src=twsrc^tfw

«Τώρα που έχουμε τα τελικά συμπεράσματα από την έρευνα των αρχών, θεωρήσαμε ότι ήταν σωστό οι φίλοι να ακούσουν αυτά τα συμπεράσματα απευθείας από εμάς. Οι αρχές διαπίστωσαν ότι ο Μπομπ πέθανε από τραύμα στο κεφάλι. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι κατά λάθος χτύπησε το πίσω μέρος του κεφαλιού του σε κάτι, δεν του έδωσε σημασία και πήγε για ύπνο. Δεν υπήρχαν ναρκωτικά ή αλκοόλ» ανέφερε μεταξύ άλλων εκπρόσωπος της οικογένειας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA