Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ο Γουίλ Σμιθ και ο Κρις Ροκ τα βρήκαν μεταξύ τους», δήλωσε ο ράπερ Σον «Diddy» Κομπς, μετά το χαστούκι που έδωσε ο ηθοποιός στον κωμικό στην 94η απονομή των βραβείων Οσκαρ κάνοντας τον γύρο του κόσμου. Ο Ντίντι πήρε την σκυτάλη από τον Κρις Ροκ στην παρουσίαση μετά το επεισόδιο.  Όπως αναφέρει το Page Six, ο 52χρονος ράπερ επιβεβαίωσε ότι ο Γουίλ Σμιθ και ο Κρις Ροκ τα βρήκαν μετά το τέλος της τελετής απονομής των Όσκαρ, στο after party του Vanity Fair και ότι πλέον όλα είναι «περασμένα ξεχασμένα».

Διαβάστε ακόμη: Γουίλ Σμιθ - Χωμενίδης: Ενας αντρας πρέπει να είναι διατεθειμένος να έρθει στα χέρια για τη γυναίκα που συνοδεύει

«Μπορώ να επιβεβαιώσω πως η κόντρα τους έληξε», δήλωσε ο Diddy στο Page Six. «Είναι αδέρφια», συμπλήρωσε ο ίδιος.  Φαίνεται πως όντως ήταν όλα καλά στο after party του Vanity Fair, με τον Γουίλ Σμιθ να χορεύει όλη νύχτα και να τραγουδάει τις επιτυχίες του. 

Ο Κρις Ροκ αποφάσισε να μην καταθέσει μήνυση κατά του Γουίλ Σμιθ, δείχνοντας να μη θέλει να δώσει συνέχεια. Η μόνη αντίδραση από πλευράς της Ακαδημίας ήταν ένα tweet πως καταδικάζει τη βία.

Σημειώνεται πως η Ακαδημία κυκλοφόρησε έναν κώδικα συμπεριφοράς το 2017 στον απόηχο του σκανδάλου σεξουαλικής κακοποίησης που έπληξε τον κλάδο. Ο κώδικας αυτός τονίζει τη σημασία της «τήρησης των αξιών της Ακαδημίας», όπως η ένταξη, η προώθηση υποστηρικτικών περιβαλλόντων και ο «σεβασμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας». Εκείνη την εποχή, η διευθύνουσα σύμβουλος της AMPAS Dawn Hudson έγραψε στα μέλη: «Η ιδιότητα του μέλους της Ακαδημίας είναι ένα προνόμιο που προσφέρεται μόνο σε λίγους και εκλεκτούς στην παγκόσμια κοινότητα των κινηματογραφιστών», ανέφερε η ίδια στο περιοδικό Variety.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA