Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς εξέφρασε σε δηλώσεις του την επιθυμία να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική μετά την πολυαναμενόμενη νέα του ταινία «Doctor Strange in the Multiverse of Madness», η οποία κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους αύριο Πέμπτη (5/5).

Διαβάστε ακόμη: Met Gala: Το φόρεμα της Marilyn Monroe δεν έκλεινε στην Kim Kardashian - Η λύση που βρέθηκε για να το φορέσει

Ο σταρ του Χόλιγουντ εξήγησε στο IGN πως είναι ιδιαίτερα πολυάσχολος τα τελευταία χρόνια προσπαθώντας να συνδυάσει πατρότητα και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και γι’ αυτό το λόγο θέλει λίγο να απέχει. 

Αφορμή στάθηκε η ερώτηση ποια παραλλαγή του εαυτού του θα ήθελε να είναι, με τον ίδιο να απαντά χαρακτηριστικά: «Η λιγότερο πολυάσχολη εκδοχή και μπορεί να γίνω αυτή η αλλαγή πολύ σύντομα, κάτι που είναι ωραίο – κάνοντας ένα ωραίο διάλειμμα».

Ο ίδιος δεν διευκρίνισε πόσο καιρό σκοπεύει να απέχει, αλλά το σίγουρο είναι ότι η επιθυμία του, μάλλον δε θα ενθουσιάσει τους φαν, δεδομένου ότι δεν γνωρίζουμε και πότε σχεδιάζει η Marvel να ξαναδούμε τον Doctor Strange. 

Να θυμίσουμε ότι ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς είναι παντρεμένος με τη Βρετανίδα σκηνοθέτη και ηθοποιό θεάτρου και όπερας, Σόφι Χάντερ, με την οποία έχει αποκτήσει τρεις γιους

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA