Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον Ιανουάριο του 2023 θα ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα της ταινίας «Rust», μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο από τον θανατηφόρο τραυματισμό της Χαλίνα Χάτσινς στο πλατό, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Variety. Ωστόσο, η παραγωγή αναζητά νέα τοποθεσία για τα γυρίσματα, καθώς στον χωρό στο Νέο Μεξικό η ποινική έρευνα και οι κρατικές διαδικασίες για την ασφάλεια στο χώρο εργασίας παραμένουν ανεπίλυτες. «Η παραγωγή εξακολουθεί να αναζητά νέα τοποθεσία, ίσως να είναι η Καλιφόρνια, δήλωσε η Μελίνα Σπαντόνε, δικηγόρος της Rust Movie Productions LLC.

Διαβάστε ακόμη: Angelina Jolie: Εγινε έργο street art με ουλές μαστεκτομής – Ηχηρό μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου

Η εταιρεία παραγωγής, όπως αναφέρει το Variety, ανακοίνωσε συμβιβασμό στις 5 Οκτωβρίου με τον Μάθιου Χάτσινς, τον χήρο της κινηματογραφίστριας. Σύμφωνα με τη συμφωνία, η παραγωγή θα είναι σε θέση να ξαναρχίσει μετά από μια παύση 15 μηνών. Ο Μάθιου Χάτσινς είπε σε μια δήλωση ότι η ολοκλήρωση της ταινίας θα ήταν ένας τρόπος «να αποτίσουμε φόρο τιμής στο τελευταίο έργο της Χαλίνα».

Υπενθυμίζεται ότι η Χαλίνα Χάτσινς πυροβολήθηκε ενώ ετοίμαζε μια σκηνή σε μια εκκλησία με τον ηθοποιό Αλεκ Μπάλντουιν στις 21 Οκτωβρίου 2021.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA