Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ, ο οποίος υποδύθηκε τον Τόμι Όλιβερ, τον ​​αρχικό Πράσινο και Λευκό Ρέιντζερ, στο «Mighty Morphin Power Rangers», πέθανε σε ηλικία 49 ετών, στο Τέξας, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για αυτοκτονία! «Παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του και των φίλων του κατά τη διάρκεια αυτής της φρικτής περιόδου, καθώς συμβιβαζόμαστε με την απώλεια ενός τόσο υπέροχου ανθρώπου. Αγαπούσε πολύ την οικογένειά του, τους φίλους και τους θαυμαστές του. Πραγματικά θα μας λείψει» ανέφερε ο Τζάστιν Χαντ.

Διαβάστε ακόμη: Γωγώ Φαρμάκη: «Διαγνώστηκα με Wolf Parkinson White»

Πηγές με άμεση γνώση για το τραγικό συμβάν ανέφεραν στο TMZ ότι ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία, ωστόσο, η επίσημη αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Μετά την τραγική είδηση, ο πρώην συμπρωταγωνιστής του στο «Mighty Morphin Power Rangers» Γουόλτερ Τζόουνς τόνισε σε δήλωσή του: «Ήταν πηγή έμπνευσης για τόσους πολλούς ανθρώπους. Θα μας λείψει πολύ. Είναι τόσο λυπηρό να χάνεις άλλο ένα μέλος της οικογένειάς των Ranger», είπε ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε τον μαύρο Ρέιντζερ.

Ηταν αθλητής MMA και είχε σχολή καράτε

Ο Αμερικανός ηθοποιός και βετεράνος των μικτών πολεμικών τεχνών Jason David Frank, σύμφωνα με το Wikipedia ξεκίνησε από την πρώτη σεζόν των Mighty Morphin Power Rangers το 1993 ως Tommy Oliver, δηλαδή ως ο Πράσινος Ranger. Ο χαρακτήρας του έγινε αργότερα ο Λευκός Ranger και μετά συνέχισε στην τέταρτη (Power Rangers Zeo 1996) και πέμπτη σεζόν (Power Rangers Turbo 1997) ως ο κόκκινος Ranger.

Στα μέσα της έκτης σεζόν έδωσε τον ρόλο του. Επέστρεψε το 2002 στο Power Rangers Wild Force (Forever Red), ένα διάσημο επεισόδιο που περιλάμβανε την επανένωση όλων των κόκκινων Ranger έως τότε. Μετά εμφανίστηκε ξανά το 2004 στο Power Rangers Dinothunder ως μέντορας και μαύρος Ranger. Τέλος το 2014 έπαιξε στο τελευταίο επεισόδιο του Power Rangers Super Megaforce.

Για την ιστορία, ο Jason David Frank ήταν επίσης αθλητής του MMA (Μεικτές πολεμικές τέχνες), έχοντας συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες. Μάλιστα, είχε και τη δική του σχολή καράτε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA