Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Χάρισον Φορντ επιστρέφει στο ρόλο του θρυλικού Ιντιάνα Τζόουνς για πέμπτη και τελευταία φορά, αφού όπως δήλωσε και ο ίδιος ο ηθοποιός στο περιοδικό Empire θα ήθελε να δει που βρίσκεται στο τέλος του ταξιδιού του ο χαρακτήρας που ενσάρκωσε για πρώτη φορά πριν από σαράντα χρόνια. Η ταινία «είναι γεμάτη περιπέτεια, γέλιο κι αληθινά συναισθήματα. Είναι πολύπλοκη και είναι ύπουλη», είπε χαρακτηριστικά ο Φορντ, συμπληρώνοντας ότι «Τα γυρίσματα ήταν σκληρά, μακρά και επίπονα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με την ταινία που έχουμε». 

Διαβάστε ακόμη: Leonardo DiCaprio - Gigi Hadid: Ζουν τον έρωτά τους στη Νέα Υόρκη

Στην αρχή της ταινίας η πλοκή λαμβάνει χώρα εν έτει 1944 όπου σε ένα κάστρο ο Ιντιάνα Τζόουνς έρχεται αντιμέτωπος με τους Ναζί και μάλιστα, επιστρατεύθηκε η τεχνολογία, προκειμένου ο 80άρης Χάρισον Φορντ να δείχνει… 40, στη συνέχεια μεταφερόμαστε στο 1969. Πάντως, από πλευράς του ο Χάρισον Φορντ χαρακτήρισε «λίγο τρομακτικό» το να βλέπει τον εαυτό του ξανά νέο. «Είναι η πρώτη φορά που το βλέπω και το πιστεύω… Δεν νομίζω ότι θέλω καν να μάθω πώς λειτουργεί, αλλά δούλεψε. Δεν με κάνει να θέλω να είμαι νέος, όμως. Είμαι χαρούμενος που κέρδισα την ηλικία μου», εξομολογήθηκε ο σταρ του Χόλιγουντ.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Μία μικρή γεύση δόθηκε στους φαν του franchise από τις δύο παραπάνω εικόνες που ανέβηκαν στο Twitter, ενώ η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2023.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA