ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
04/09/2017 07:30

Αυτό το τεράστιο Millenium Falcon αποτελείται από 7.541 κομμάτια και κοστίζει 800 δολάρια.

Το νέο Lego Star Wars διαστημόπλοιο είναι το ακριβότερο που κυκλοφόρησε ποτέ! (pics & vid)
Το νέο Lego Star Wars διαστημόπλοιο είναι το ακριβότερο που κυκλοφόρησε ποτέ! (pics & vid)
Ανάγνωση:

Με τα 7.541 κομμάτια που το αποτελούν είναι το μεγαλύτερο σετ Lego που κυκλοφόρησε ποτέ. Και στην τιμή των 800 δολαρίων, είναι επίσης το ακριβότερο.

To σετ Ultimate Collectors Series Millennium Falcon που ανακοινώθηκε από τη Lego την περασμένη Παρασκευή (Force Friday, η μέρα που παρουσιάστηκαν όλα τα νέα παιχνίδια που σχετίζονται με την ταινία «Οι Τελευταίοι Τζεντάι»), δεν έχει όμοιό του σε επίπεδο πιστότητας και λεπτομέρειας.

Πρόκειται για μια ανανεωμένη έκδοση του ίδιου διαστημοπλοίου που η Lego κυκλοφόρησε το 2007, με «μόλις» 5.195 κομμάτια και κόστος «μόνο» 500 δολάρια. Μαζί με το Millenium Falcon πωλούνται 10 φιγούρες: ο Χαν Σόλο και η Λέια όπως ήταν στην ταινία «Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται», ο C-3PO, o Τσιουμπάκα, ο γερασμένος Χαν Σόλο από την ταινία «Η Δύναμη Ξυπνάει», ο BB-8, ο Φιν, η Ρέι και δύο ποργκς, πλασματάκια που θα εμφανιστούν στη νέα ταινία (από 14 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα).

Αν πάντως σας φαίνεται πολύ ακριβό ή πολύ δύσκολο, την ίδια ημέρα η Lego ανακοίνωσε και το ρομπότ BB-8 που αποτελείται από 1.106 κομμάτια και κοστίζει 100 δολάρια.

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ