Τεχνολογία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

8 δημοφιλή, αλλά και πολύ περίεργα κανάλια του Youtube (vids)

Εκτός από κανάλια που περιέχουν πληροφορίες και ψυχαγωγία, υπάρχουν επίσης μερικά, εξαιρετικά παράξενα, που θα σας κάνουν να μείνετε με το στόμα ανοιχτό.

Το Youtube δεν χρειάζεται επεξήγηση. Είναι η ιστοσελίδα που όλοι όσοι σερφάρουν στο ίντερνετ θα επισκεφτούν τουλάχιστον μια φορά την ημέρα. Η καθημερινή μας συνήθεια με άλλα λόγια.

Είναι δεδομένο επίσης πως στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπορεί κάποιος να βρει ότι επιθυμεί, όταν πρόκειται για βίντεο. Όσο περίεργο και αν είναι αυτό που αναζητάει.

Εκτός από κανάλια που περιέχουν πληροφορίες και ψυχαγωγία, υπάρχουν επίσης μερικά, εξαιρετικά παράξενα, που θα σας κάνουν να μείνετε με το στόμα ανοιχτό. Στην πραγματικότητα, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα περισσότερα από αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω θα σας προκαλέσουν πολλές και διαφορετικές αντιδράσεις, αν μπείτε στον «πειρασμό» να τα παρακολουθήσετε.

Cyriak

Ενδιαφέρεστε να δείτε καθημερινά πράγματα να μετατρέπονται σε εφιάλτες;

Ο Άγγλος Cyriak είναι εξαιρετικά ταλαντούχος στη δημιουργία καταπληκτικών αλλά και εξαιρετικά περίεργων κινούμενων σχεδίων. Αυτό που είναι απίστευτα παράξενο για τα κινούμενα σχέδια που κάνει είναι ότι παίρνει συνηθισμένο υλικό από τα κανονικά πράγματα και τα μετατρέπει σε υπερ-σουρεαλιστικές, σχεδόν εφιαλτικές, εικόνες.

Ένα βίντεο δείχνει μια γατούλα, η οποία μετατρέπεται σε ένα παράξενο πλάσμα με πολλά μάτια. Το πιο παράδοξο του βίντεο είχε τίτλο «Κάτι» και είναι ένα μαυρόασπρο κλιπ ανθρώπων με διαφορετικά πρόσωπα που εξελίσσονται και μετατρέπονται σε πλοκάμια γεμάτα από περισσότερα πρόσωπα πάνω τους. Μπορεί να ακούγεται μπερδεμένο, αλλά ειλικρινά, τα βίντεο του δεν μπορούν να περιγραφούν με απλά λόγια.

Larry Carlson

Οι ψυχεδελικές σουρεαλιστικές εκφράσεις ενός χαοτικού μυαλού.

Ο Larry Carlson είναι ένα ακόμη ταλαντούχο άτομο, που όμως οι δημιουργίες του είναι εξαιρετικά περίεργες. Το βίντεο “IN YOUR CUBE” είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα για το τι να περιμένετε από ένα βίντεο του.

Από τις ψυχεδελικές λάμψεις των πολύχρωμων εκρήξεων σε ένα περίεργο κεφάλι μιας μαριονέτας που μιλάει μεταβαίνοντας σε εικόνες ανθρώπων που φορούν κοστούμια αγελάδων, τα βίντεο του ορίζουν την επιτομή του παράξενου.

Αν σας ενοχλεί πάντως το να τρεμοπαίζει η οθόνη, ή τα ζωντανά χρώματα που εκρήγνυται στην οθόνη σας, τότε μην παρακολουθήσετε τα βίντεό του. Μπορούν σοβαρά να προκαλέσουν ένα μικρό αποπροσανατολιστικό αίσθημα ακόμη και για εκείνους που δεν έχουν τέτοια θέματα.

Όλα είναι απαίσια

Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον κανάλι

Πρόκειται για ένα κανάλι που συλλέγει τις στιγμές που θα μας έκαναν να κουνήσουμε με αποδοκιμασία το κεφάλι μας, από όλο τον κόσμο και τις εμφανίζει με τα δικά του σχόλια. Χρησιμοποιεί κυρίως παλιές λήψεις από ξεχασμένες τηλεοπτικές εκπομπές και δημιουργεί μια αφήγηση που ταιριάζει με τη φράση «Everything is Terrible» (όλα είναι απαίσια).

Αν θέλετε να περάσετε την ώρα σας βλέποντας ξεκαρδιστικά παλιά βίντεο, τόιτε βρήκατε το κανάλι που ψάχνατε.

Unchartered Zone

Τι συμβαίνει όταν ξεκινάτε να συλλέγετε και να προωθήσετε τα πιο ξεχωριστά ερασιτεχνικά μουσικά βίντεο από όλο τον κόσμο; Δημιουργείτε τη Unchartered Zone!

Το κανάλι φιλοξενείται από τον Phil Thomas Katt ο οποίος μας εντυπωσιάζει πάντα με μια ενδιαφέρουσα εισαγωγή προτού παρακολουθήσουμε το βίντεο. Τα περισσότερα είναι μουσικά βίντεο από ερασιτέχνες μουσικούς μπροστά σε μια πράσινη οθόνη. Ενώ μερικά τραγούδια είναι πραγματικά ενδιαφέροντα, τα γραφικά είναι γεμάτα με στιγμές που θα σας κάνουν να... δακρύσετε.

Ο νέος αφηγητής

Μια παράξενη αλλά ελκυστική μορφή αφήγησης.

Ο νέος αφηγητής (The new storyteller) είναι ένα κανάλι στο YouTube όπου ο δημιουργός αφηγείται μια ιστορία ενώ μαγνητοσκοπεί τα παιχνίδια του να παίζουν τις σκηνές. Μπορεί να ακούγεται αρκετά φυσιολογικό, αλλά αυτό που βλέπετε είναι κάτι που δεν μπορεί να περιγραφεί, ειλικρινά. Είναι έξυπνο, αλλά και τόσο περίεργο. Όλα τα βίντεο έχουν μια αίσθηση της δεκαετίας του '90, ενώ η φωνή του είναι παραμορφωμένη και κάπως ενοχλητική. Προσθέστε σε όλα αυτά κι ένα πολύ περίεργο μουσικό κομμάτι που παίζει από πίσω κι έχετε ένα αποτέλεσμα κάποιες φορές ανατριχιαστικό.

Είναι σχεδόν σαν ο κακοποιός της σειράς "Saw" να αποφασίσει να διαβάσει ένα βιβλίο στα παιδιά. Ωστόσο, τα περισσότερα από τα ανατριχιαστικά στοιχεία, όπως η περίεργη μουσική υπόκρουση, έχουν αφαιρεθεί από τα πιο πρόσφατα βίντεο.

Το κανάλι 01A51CDO

Αυτό το κανάλι πρέπει να έρχεται μαζί με ...προειδοποίηση.

Περιέχει κάποια από τα πιο ανατριχιαστικά περιεχόμενα που υπάρχουν στο YouTube. Το κανάλι του 01A51CDO έχει μόνο 10 βίντεο, αλλά κάθε ένα από αυτά είναι ενοχλητικό με το δικό τους περίεργο τρόπο.

Τα περισσότερα από τα βίντεο περιέχουν στατικό θόρυβο και παρουσιάζουν διάφορες παράξενες εικόνες που δεν βγάζουν νόημα. Το μόνο πράγμα που μπορεί να δει κάποιος επανειλημμένα σε διάφορα βίντεο είναι η εικόνα ενός προσώπου μαϊμούς και ενός προσώπου κουνελιού. Θα ακούτε μερικές φορές ήχους από κάτι που ουρλιάζει ενώ κάποια περίεργη εικόνα αρχίζει να παίζει. Το τελευταίο βίντεο διαρκεί μόνο 54 δευτερόλεπτα και δείχνει ότι ο δημιουργός του καναλιού παρακολουθεί δύο άτομα που βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους. Τι έγινε μετά? Κανείς δεν ξέρει. Έχει όμως να ανεβάσει καινούργιο βίντεο έξι χρόνια...

Αρχεία Meatsleep

Είναι αυτό το κανάλι ενός κατά συρροή δολοφόνου;

Το Meatsleep Archives ξεκίνησε ως ένα εξαιρετικά περίεργο και ενοχλητικό κανάλι γεμάτο με ανατριχιαστικά βίντεο. Η κρυφή φύση των βίντεο οδήγησε πολλούς ανθρώπους να κάνουν θεωρίες για το τι συνέβαινε. Ένα βίντεο τον έδειξε να παρακολουθεί μια γυναίκα που έβρεχε τα πόδια της σε μια μικρή λίμνη. Το πιο ανησυχητικό ήταν ότι είχε τίτλο "Longpig", που είναι μια λέξη που χρησιμοποιούν οι κανίβαλοι για να περιγράψουν το ανθρώπινο κρέας. Πολλοί θεώρησαν ότι ήταν στην πραγματικότητα το κανάλι ενός κατά συρροή δολοφόνου.

Η θεωρία αυτή απέκτησε μεγαλύτερο βάθος όταν ένα βίντεο του κάλυψε μια πραγματική δολοφονία. Τράβηξε το βίντεο σε μια ενεργή σκηνή εγκλήματος όπου υπήρχε ένα πτώμα στο πάτωμα το οποίο καλύπτονταν από ένα λευκό σεντόνι. Ήταν ένας κατά συρροή δολοφόνος ή απλώς ένας εκκεντρικός δημιουργικός άνθρωπος που επέλεξε να εκφράσει τις απόψεις του μέσω τέτοιων περίεργων εικόνων;

Το 2016, διέγραψε όλα τα βίντεο στο κανάλι του και ανέβασε ένα μόνο με τίτλο «Δεν υπάρχουν άλλα». Το βίντεο έχει ένα κείμενο και εξηγεί ότι επέλεξε να κλείσει το κανάλι του πρόθυμα λόγω διαφόρων ζητημάτων παρενόχλησης. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να βρίσκετε τα περισσότερα από τα βίντεο του σε ένα ξεχωριστό κανάλι που ονομάζεται «Meatsleep Archives».

Andywilson92

Θέλετε να δείτε τις παιδικές αναμνήσεις σας να καταστρέφονται;

Το Andywilson92 είναι ένα κανάλι που ουσιαστικά καταστρέφει σχεδόν κάθε καλή μνήμη που μπορεί να έχεις από τους αγαπημένους σου φανταστικούς χαρακτήρες. Από τις παρωδίες του Sonic the Hedgehog μέχρι το Legend of Zelda, αλλά ακόμη και τους Simpsons, τους έχει χλευάσει με τους πιο περίεργους τρόπους. Εκτός από τις παρωδίες είναι επίσης γνωστό για τη σειρά Snospis Eht και Mouse Tail.

Εάν ενδιαφέρεστε να δείτε κάποια κακής ποιότητας 3D animations με το αγαπημένο παιδικό σας φανταστικό χαρακτήρα, τότε αυτό είναι το κανάλι για σας.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.