Τεχνολογία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Αυτό είναι το νέο Apple Watch

Το Apple Watch  έχει μέχρι στιγμής βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο να είναι πιο υγιείες και πιο οργανωμένοι. Και μάλιστα με ένα προϊόν που δεν  υπήρχε στο παρελθόν. Γι αυτό το Apple Watch είναι το νούμερο ένα έξυπνο ρολόι, τελεία και παύλα Και σήμερα περνάμε στο επόμενο επίπεδο του Apple Watch.» ανέφερε ο Tim Koyk κατά την έναρξη της ετήσιας παρουσίασης της Apple στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια λίγο πριν καλέσει τον υπεύθυνο για να μας παρουσιάσει το νέο ρολόι της εταιρείας.

Σύμφωνα με τα όσσα παρουσιάστηκαν το νέο ρολόι «σας κρατά συνδεδεμένους με τους ανθρώπους και τους συνεργάτες σας, ακόμα κι αν έχετε αφήσει το τηλέφωνο στο σπίτι και φροντίζει πιο εντατικά για την σωματική σας ευεξία και υγεία»

Όπως ανακοινώθηκε η τέταρτη γενιά ρολογιών της εταιρείας έχει ανασκευάσει τα πάντα και διαθέτει, όπως υπέθεταν οι φήμες ότι έχει κατά 30% μεγαλύτερη οθόνη. «Έχοντας μειώσει τα περιθώρια πετύχαμε 30% μεγαλύτερη οθόνη αλλά με ελάχιστη αύξηση του συνολικού μεγέθους του ρολογιού».

Η Series 4 είναι πιο λεπτή από την προηγούμενη με την οθόνη ωστόσο να είναι κατά 30% μεγαλύτερη.

Σε συνδυασμό με τον επανασχεδιασμό του UI στον οποίο προχώρησε η Apple μάλιστα το νέο wearable της εταιρείας καταφέρνει να σας έμφανίζει περισσότερες πληροφορίες ταυτόχρονα επί της οθόνης.

Με τα νέα customizable watch faces που σχεδίασε η Apple οι χρήστες θα έχουν την δυυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 8 διαφορετικά widgets.

Τα ηχεία του είναι κατά 50% δυνατότερα, γεγονός που διευκολύνει τις τηλεφωνικές κλήσεις και διαθέτει τον ψηφιακό βοηθό Siri.

Πέρα από συσκευή επικοινωνίας όμως το νέο Apple Watch είναι και ένα εργαλείο fitness δίνοντάς σας την δυνατότητα να παρακολουθείτε την υγεία σα.

Για παράδειγμα μπορεί να σας ενημερώνει αν έχετε ασυνήθιστο καρδιακό παλμό μπορεί να ανιχνεύσει μέχρι και την κολπική μαρμαρυγή ενώ διαθέτει και έναν νέο αισθητήρα ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ΗΚΓ)

Η οθόνη του μικρού μοντέλου πλέον είναι στα 40mm και το μεγάλο μοντέλο είναι στα 44mm. Το πίσω μέρος έχει κεραμική επίστρωση. Το νέο τσιπ που τροφοδοτεί τη συσκευή, το S4, είναι δύο φορές πιο γρήγορο σε σχέση με το chip του Series 3.

Επιπλέον το νέο Apple Watch διαθέτει νέο γυροσκόπιο,, το οποίο εντοπίζει ακόμα και... τα πεσίματα στέλνοντας ειδοποίηση βοήθειας εάν παραμείνετε πεσμένη για αρκετό διάστημα

Για την ακρίβεια κρατώντας το δάχτυλό σας στη συσκευή για 30 δευτερόλεπτα κάνετε το ηλεκτροκαρδιογράφημα και στη συνέχεια στέλνεται τα αποτελέσματα απευθείας στον γιατρό σας.

Φυσικά αφού σας κρατά fit, σας μετρά τις θερμίδες,

Κυκλοφορεί σε ασημένιο χρυσό και γκρι και η τιμή του είναι 399 δολάρια με GPS, 499 δολάρια με 4G ενώ το Apple Watch 3 πέφτει στα 299 δολάρια

Τα νέα Apple Watch Series 4 θα είναι διαθέσιμα στις 21 Σεπτεμβρίου στο πρώτο κύμα χωρών, με τις προπαραγγελίες να ανοίγουν στις 14 Σεπτεμβρίου.

Αυτό είναι το νέο Apple Watch
Αυτό είναι το νέο Apple Watch
Αυτό είναι το νέο Apple Watch
Αυτό είναι το νέο Apple Watch
Αυτό είναι το νέο Apple Watch
Αυτό είναι το νέο Apple Watch
Αυτό είναι το νέο Apple Watch
Αυτό είναι το νέο Apple Watch
Αυτό είναι το νέο Apple Watch

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.