Μενού
  • Α-
  • Α+

Η BMW έχει λανσάρει εδώ και πάνω από 20 χρόνια το δικό της σύστημα infotainment για τα αυτοκίνητά της με την ονομασία iDrive. Πλέον ήρθε η ώρα για τη νέα εποχή και συγκεκριμένα την έκδοση iDrive 8. Η γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε πως το νέο αυτό setup θα προσφέρεται στα επερχόμενα BWM iX και i4 και ο Intelligent Personal Assistant θα λειτουργεί ως δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα σε οδηγό και αυτοκίνητο.

Κάθε setup του iDrive θα μπορεί να προσφέρει περισσότερη και πιο προσωποποιημένη πληροφόρηση, περισσότερα επίπεδα φωτισμού, ενώ θα λαμβάνει και περισσότερο υλικό για τις καιρικές συνθήκες και την κίνηση για να μπορεί να προσφέρει και πιο χρήσιμες οδηγίες στον κάτοχο του αυτοκινήτου.

Όλες οι ρυθμίσεις έχουν προσαρμοστεί στις μεγάλες επιφάνειες για να μην αποσπάται η προσοχή του οδηγού κατά τη διάρκεια της οδήγησης και όραμα της BMW είναι οι ολοένα και λιγότεροι διακόπτες κοντά στο τιμόνι και το ταμπλό. Το My Modesείναι επίσης μια προσθήκη στη νεότερη έκδοση του iDrive και έρχεται να αντικαταστήσει τα παλαιότερα Driving Experience Controls. Εν ολίγοις, ο οδηγός θα μπορεί να ορίζει συγκεκριμένα σετ ρυθμίσεων πιο εύκολα, ανάλογα με το στιλ οδήγησης που θέλει να εφαρμόσει στην εκάστοτε διαδρομή.

Η νέα οθόνη που θα φιλοξενήσει το iDrive 8 θα έχει πυκνότητα που θα αγγίζει τα 200ppi και η διαγώνιος των δύο επιφανειών θα φτάνει τις 12.3 και 14.9 ίντσες. Δείτε μια αναλυτική παρουσίαση του iDrive 8 στη συνέχεια.

Διαβάστε ακόμα

Διέρρευσε ο σχεδιασμός του Huawei P50 Pro που αποκαλύπτεται μέσα στον Μάρτιο

Apple και Samsung ανοίγουν τα... χαρτιά τους μέσα στον Μάρτιο - Όλα όσα θα δούμε

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA