Τεχνολογία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πολυ-αναμενόμενου OnePlus Watch

Το νέο smartwatch της OnePlus μπαίνει δυναμικά σε μια νέα αγορά για την εταιρεία.

Η πρόθεση της OnePlus να μπει στην κατηγορία των smartwatches έχει γίνει γνωστή εδώ και καιρό και στις 23 Μαρτίου αναμένουμε την επίσημη αποκάλυψη τόσο του νέου ρολογιού, όσο και της OnePlus 9 Series. Φαίνεται πάντως πως τα του «έξυπνου» ρολογιού δεν κατάφεραν να κρατηθούν μυστικά, αφού οι πρώτες πληροφορίες είδαν ήδη το φως της δημοσιότητας.

Πολλαπλές πηγές που έχουν αποδεδειγμένα καλή πληροφόρηση για τα της OnePlus μαρτυρούν πως το OnePlus Watch θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα (ασημί και μαύρο), τουλάχιστον σε μια έκδοση με διάμετρο 46 χιλιοστών και με πολλά χαρακτηριστικά και λειτουργίες για γυμναστική και μέτρηση καρδιακών παλμών. Το ρολόι θα μπορεί να μετράει ακόμη τα ποσοστά οξυγόνου στο αίμα του χρήστη, ενώ θα παρέχει και προστασία για νερό και σκόνη κατά το πρότυπο IP68.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως θα μπορεί να εμφανίσει ενημερώσεις από συνδεδεμένες συσκευές, όπως smartphones και πως θα έχει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 4GB. Θα υποστηρίζει την τεχνολογία Warp Charge, έτσι ώστε με 20 λεπτά φόρτιση να μπορεί να προσφέρει λειτουργία μιας ημέρας. Τέλος, σε ό,τι αφορά το λειτουργικό του, θα έρθει είτε με το Wear OS της Google, είτε με μια custom λύση. Περισσότερα τις επόμενες μέρες.
 


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.