Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Huawei συνεχίζει να προσφέρει νέα προϊόντα στην κατηγορία των wearables, καθώς εκεί δεν αντιμετωπίζει και τα μεγάλα προβλήματα που έχει στην κινητή με το Android. Το Huawei Watch Fit Elegant είναι η νέα εξέλιξη στο μοντέλο που εμφανίστηκε το καλοκαίρι και έρχεται με μεταλλικό σασί και διαφορετικό λουράκι. Θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα (λευκό και μαύρο) και είναι πιο ανθεκτικό στη ζέστη και στις γρατζουνιές.

Η οθόνη του (τεχνολογίας AMOLED) έχει διαγώνιο 1.64 ιντσών και στο πλαϊνό τμήμα φέρει μόλις ένα πλήκτρο. Το λειτουργικό του θα είναι το Lite OS και στον πυρήνα της συσκευής θα υπάρχει το chipset Kirin A1. Η μπαταρία του μπορεί να προσφέρει λειτουργία για 12 ημέρες και από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν ξεχωρίζουν: το GPS, η 24ωρη παρακολούθηση καρδιακών παλμών, η μέτρηση ποσοστών οξυγόνου στο αίμα, τα 12 έτοιμα προγράμματα δραστηριοτήτων και τα 96 προγράμματα γυμναστικής, αλλά και η καταγραφή και ανάλυση του ύπνου.

Το Huawei Watch Fit Elegant θα κυκλοφορήσει στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αγορές από τα τέλη του μήνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA