Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων εβδομάδων πως η ομάδα ανάπτυξης της εφαρμογής εργάζεται σε μια έκδοση που θα απευθύνεται σε παιδιά κάτω των 13 ετών. Όπως φαίνεται, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ανακοίνωση να γίνει, αλλά στόχος του Instagram είναι να προσεγγίσει πιο επίσημα αυτά τα κοινά, με όποιες αλλαγές απαιτούνται για να δημιουργηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον.https://twitter.com/RMac18/status/1372664923063382019?ref_src=twsrc^tfw

O Mosseri απάντησε σε αρθρογράφο του Buzzfeednews.com, επιβεβαιώνοντας απλά πως οι γονείς θα μπορούν να έχουν άμεσο έλεγχο των επαφών και των ενεργειών του παιδιού τους. Η πλευρά του Facebook και του Instagram αναγνωρίζει πως υπάρχει πρόβλημα με τους ανήλικους χρήστες, καθώς ολοένα και περισσότερα παιδιά ζητούν από τους γονείς τους να ανοίξουν λογαριασμό. Ωστόσο, οι κίνδυνοι είναι αρκετοί, αφού δεν υπάρχει κανένα τείχος προστασίας.

Είναι μάλιστα και πρόσφατο το blog post του Instagram για τους νέους χρήστες, στο οποίο ωστόσο δεν γίνεται αναφορά στη νέα εκδοχή του προγράμματος.

Διαβάστε Ακόμα:

5 webcams, ιδανικές για gaming, ομαδικές κλήσεις και τηλεκπαίδευση

Επίσημο: Στις 8 Απριλίου ανακοινώνονται τα νέα Nokia smartphones για το 2021

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA