Μενού
  • Α-
  • Α+

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 22 Μαρτίου, το ολοκαίνουργιο Reader.gr είναι στον αέρα, αλλάζοντας δομικά το layout του. 

Με σήμα κατατεθέν και οδηγό στη νέα εποχή το κυκλωμένο ‘R’, το Reader.gr ποντάρει στην αυθεντική είδηση και το αυθεντικό περιεχόμενο, τιμώντας τους όλο και περισσότερους αναγνώστες που το εμπιστεύονται καθημερινά για την ενημέρωσή τους.

Το ριζικό redesign του έχει ως σκοπό να παρουσιάσει ακόμα περισσότερο περιεχόμενο στους χρήστες του, παραμένοντας φιλικό και εύχρηστο σε κάθε scroll. To κίτρινο χρώμα σε σημαντικά σημεία του ανασχεδιασμού επικρατεί ως μια εντελώς νέα πρόταση στα ειδησεογραφικά sites της χώρας. 

Εκτός όμως από την έγκυρη, πολύπλευρη και έγκαιρη ενημέρωση, το Reader.gr συνεχίζει να επενδύει στο lifestyle περιεχόμενο δίνοντας πια στη homepage του, την έκταση που αξίζει σε κατηγορίες όπως το Travel, η Γεύση και η Τηλεόραση

Το νέο Reader.gr είναι εδώ για να γίνει η καθημερινή συνήθεια εκατομμυρίων αναγνωστών. Και θέλει να το πετύχει προσφέροντας ένα σύγχρονο και απόλυτα χρηστικό layout. Αυτό που αξίζει σε κάθε αναγνώστη, σε κάθε αυθεντικό reader.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA