Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα Mouse Mats είναι μια κατηγορία που απασχολεί τις εταιρείες που εμπορεύονται περιφερειακά για gamers εδώ και μερικά χρόνια. Πρόκειται ουσιαστικά για επιφάνειες που τοποθετούνται ανάμεσα στο γραφείο και τον εξοπλισμό του gamer (πληκτρολόγιο, ποντίκι) και τον βοηθούν με διάφορους τρόπους.

Το Corsair MM700 RGB Mouse Mat είναι από τα πλέον μεγάλα και πλατιά προϊόντα της κατηγορίας, αφού καλύπτει και αρκετό χώρο περιμετρικά του πληκτρολογίου. Οι διαστάσεις του φτάνουν τα 930x400mm, ενώ έχει και πάχος 4 χιλιοστά που είναι ιδανικό και για να μην ενοχλεί τον gamer, αλλά και για να τον εξυπηρετεί στα της επαφής με τα περιφερειακά.

Ένα βασικό του χαρακτηριστικό είναι ο περιμετρικός φωτισμός. Σε όλο το μήκος και πλάτος της επιφάνειάς του υπάρχει μια ειδική σειρά από LED φωτάκια που μπορούν να αποδώσουν μια σειρά από χρώματα, επιτρέποντας στον κάτοχό του προϊόντος να το φέρει στα γούστα του ή και στα χρώματα του setup του συνολικότερα. Μέσω του προσφερόμενου λογισμικού iCUE, υπάρχει η δυνατότητα εναλλαγής ανάμεσα σε 12 προεπιλεγμένα προγράμματα φωτισμού ή και τη δημιουργία ενός εντελώς ξεχωριστού (προγράμματος).

Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα του MM700 RGB είναι το ειδικό USB hub που βρίσκεται στο επάνω δεξιά τμήμα. Από εκεί φεύγει ένα καλώδιο USB που συνδέεται με τον υπολογιστή και από εκεί γίνεται η επικοινωνία του προϊόντος με το σύστημα του χρήστη. Παράλληλα, στο ειδικό κουτάκι σύνδεσης του καλωδίου υπάρχουν και δύο ξεχωριστά USB ports για να μπορείτε να συνδέετε εκεί το ποντίκι, το πληκτρολόγιο ή και το σετ ακουστικών σας. Με αυτόν τον τρόπο, η Corsair θέλει να προσφέρει μια έξτρα λύση στον gamer που κουράζεται να σκύβει ψάχνοντας ελεύθερη θύρα στο tower του.

Συνολικά, πρόκειται για ένα εξαιρετικής ποιότητας προϊόν που κλέβει τις εντυπώσεις και μοναδικό παράπονο που αφήνει είναι πως ίσως το USB hub μπορούσε να είναι σε σημείο λίγο πιο μακριά από τα χέρια των δεξιόχειρων παικτών (που θα έχουν -αναγκαστικά- κοντά του το mouse τους και όποια άλλα καλώδια).

https://www.youtube.com/watch?v=eVm62kpZK4c
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA