Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Microsoft φαίνεται πως είναι σε πολύ στενές επαφές με τους επικεφαλής της πλατφόρμας Discord για μια εξαγορά που μπορεί να ξεπεράσει σε αξία και τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια.

Κάτι τέτοιο μαρτυρά σημερινό ρεπορτάζ του Bloomberg, που έρχεται να επιβεβαιώσει τα όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες για αναζήτηση επενδυτή από πλευράς της δημοφιλούς πλατφόρμας chat.

To Discord είναι πλέον από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για τους gamers με πολλές επιλογές για ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω κειμένου (και όχι μόνο) και όπως φαίνεται, η ομάδα του Phil Spencer (επικεφαλής του Xbox) θεωρεί πως θα βοηθήσει στο να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την κοινότητα των συστημάτων της Microsoft.

Μέσα στους υποψήφιους αγοραστές βρίσκονται ακόμη οι Amazon και Epic Games, ωστόσο ο κολοσσός του Redmond φαντάζει μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ο επικρατέστερος νέος ιδιοκτήτης.

Το Discord έχει αυτή τη στιγμή πάνω από 140 εκ. μηνιαίους χρήστες, ενώ το 2020 κατάφερε να αποφέρει έσοδα της τάξης των 130 εκατομμυρίων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA