Μενού
  • Α-
  • Α+

Το «1821 Αγώνας για την ελευθερία» είναι ένα ελληνικό videogame που κυκλοφόρησε πριν από σχεδόν 20 χρόνια και που βάζει τον παίκτη αντιμέτωπο με την πρόκληση να οδηγήσει την επαναστατημένη Ελλάδα στην απελευθέρωση. Πρόκειται για ένα τίτλο οργάνωσης και διοίκησης, όπου καλούμαστε να διαχειριστούμε τους οικονομικούς πόρους της χώρας, να πάρουμε αποφάσεις και να κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες που αλλάζουν την ιστορία. 

Το game προσφέρει στρατό, στόλο και διάφορες σημαντικές μονάδες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε μια μάχη, ενώ υπάρχουν και αρκετές δυνατότητες για περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη. Μπορείτε πχ. να διαχειριστείτε τον εφοδιασμό, την εκπαίδευση και τη στρατολόγηση. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, οι παίκτες έχουν να αντιμετωπίσουν και το χρόνο που θα τους πιέζει πάντα να πάρουν τις σωστές αποφάσεις.

Το παιχνίδι βάζει τον παίκτη σε έναν χωρισμένο χάρτη της Ελλάδας σε χερσαίες περιοχές και τμήματα θάλασσας και η ιστορία ξεκινάει τον Απρίλιο του 1821. Τέλος, μέσα στο game θα βρείτε και το τμήμα «Κρυφό Σχολειό» που λειτουργεί σαν πρωτότυπη εγκυκλοπαίδεια.

Μπορείτε να κατεβάσετε το «1821 Αγώνας για την ελευθερία» από εδώ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA