Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πολύ σημαντικό συνέδριο WWDC 2021 της Apple θα διεξαχθεί από τις 7 έως και τις 11 Ιουνίου και η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε πως για άλλη μια χρονιά θα διεξαχθεί online και σε μορφή streaming. Ο λόγος είναι οι περιορισμοί που υπάρχουν σε επίπεδο εκδηλώσεων λόγω του COVID-19 και σίγουρα κανείς από την Apple δεν θέλει να ρισκάρει το παραμικρό.

Η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει και φέτος στο WWDC όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες για τα iOS, iPadOS, watchOS και tvOS, δηλαδή όλα όσα θα έρθουν σε επίπεδο λειτουργικών για τις συσκευές της. Οι προγραμματιστές μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα για κατ’ ιδίαν συναντήσεις με συνεργάτες της Apple, αλλά θα μπορούν να κλείσουν online συναντήσεις για ενημερώσεις και παρουσιάσεις.

Οι νέοι developers μπορούν να λάβουν μέρος στο Swift Student Challenge, όπου και καλούνται να παρουσιάσουν μια interactive σκηνή που μπορεί να παρουσιαστεί πλήρως μέσα σε 3 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της Apple.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA