ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
01/04/2021 13:57

Το Instagram ανακοίνωσε τα Reels Remix για να ανταγωνιστεί τα TikTok Duets

Το Instagram προσφέρει εναλλακτική στην υπηρεσία του TikTok με τα Reels Remix.

Το Instagram ανακοίνωσε τα Reels Remix για να ανταγωνιστεί τα TikTok Duets
Το Instagram ανακοίνωσε τα Reels Remix για να ανταγωνιστεί τα TikTok Duets
Ανάγνωση:

Δεν είναι μυστικό πως το Instagram προσπαθεί να κερδίσει μερίδιο από την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει το TikTok και έτσι μετά τα Reels που θυμίζουν τα TikTok posts, ήρθε η ώρα να αποκαλύψει τα Reels Remix. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν μηχανισμό που επιτρέπει σε έναν χρήστη να απαντήσει σε ένα Insta Reel, ενσωματώνοντας στο αρχικό post και την απάντησή του. Το χαρακτηριστικό είναι σχεδόν αντιγραφή των TikTok Duets που έχουν αρχίσει να κερδίζουν το ενδιαφέρον των χρηστών της πλατφόρμας.

Για να δημιουργήσετε ένα Reels Remix δεν έχετε παρά να βρείτε ένα Insta Reel που σας ενδιαφέρει, να πατήσετε στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης στις τρεις τελείες και να δημιουργήσετε ένα Reel Remix και να το ανεβάσετε στο προφίλ σας. Στις επιλογές προσφέρεται ακόμη και η αλλαγή των επιπέδων του ήχου, η προσθήκη περιγραφής και η χρήση μιας σειράς εργαλείων.

Τα Reels είναι «φρέσκα» στο Instagram, αφού προστέθηκαν στη δημοφιλή πλατφόρμα μέσα στον περσινό Αύγουστο. Φαίνεται πάντως πως η κόντρα των δύο εφαρμογών social media θα συνεχιστεί καθώς τα μερίδια που διεκδικούνται και από όλες τις πλευρές είναι τεράστια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
INSTAGRAM TIKTOK REELS REMIX TIKTOK DUETS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ