Μενού
  • Α-
  • Α+

Το εμπάργκο της Κυβέρνησης των ΗΠΑ στην Huawei συνεχίζει και τα προβλήματα παραμένουν αρκετά, ωστόσο η κινεζική εταιρεία δείχνει πως προσπαθεί να μπει σε ολοένα και περισσότερες αγορές. Έτσι, παρουσίασε το πρώτο της desktop monitor για χρήση σε υπολογιστές.

Έχει διαγώνιο 23.8 ιντσών, αναλογία οθόνης προς επιφάνεια 90% και περιθώρια αρκετά λεπτά, χρησιμοποιώντας τεχνικές που έχουμε δει στα high end smartphones της. Στο πίσω μέρος του συναντάμε υποδοχές VGA και HDMI, ενώ στο πακέτο αγοράς θα περιλαμβάνεται και ένα καλώδιο HDMI 1.5 μέτρου.

To πάνελ του monitor είναι τεχνολογίας IPS, η ανάλυση που θα υποστηρίζει θα φτάνει στα 1920x1080 pixels και το refresh rate τα 60Hz. Θα προσφέρει οπτική από γωνία 178 μοιρών, ενώ με τα ειδικά του φίλτρα θα προστατεύει τα μάτια του χρήστη από το μπλε φως και το flickering.

Οι διαστάσεις του είναι 538.5x425x170 και το βάρος του θα ξεπερνάει οριακά τα 4 κιλά. Θα ξεκινήσει να πωλείται από μια τιμή κοντά στα 170 ευρώ στις μεγάλες αγορές του πλανήτη, από τις 14 Απριλίου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA