Μενού
  • Α-
  • Α+

H Huawei είχε προγραμματίσει να αποκαλύψει τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το design των Huawei P50 smartphones της, ωστόσο η εκδήλωση έχει πάει για αργότερα μέσα στη χρονιά. Ωστόσο, μέσα από renders που ετοίμασε ο Waqar Khan, έχουμε πλέον εικόνα του πως θα είναι το νέο βασικό μοντέλο της εταιρείας, το Huawei P50.

Τα σχέδια που βλέπουμε είναι δημιουργημένα βάσει των τεχνικών χαρακτηριστικών που έχουν ήδη διαρρεύσει από αξιόπιστες πηγές και έχουν ενοποιηθεί για να δείξουν τι πρέπει να περιμένουμε από την τελική έκδοση.

Όπως φαίνεται λοιπόν, τόσο το Huawei P50, όσο και το Huawei P50 Pro θα έχουν στο πίσω μέρος δύο κυκλικά τμήματα που θα φιλοξενούν μέσα τους τους φακούς των καμερών. Για το Huawei P50 έχουμε δύο φακούς σε κάθε κυκλικό σχήμα και οι μέχρι στιγμής πληροφορίες μιλούν για ακόμη καλύτερες επιδόσεις.

Στο μπροστινό τμήμα βλέπουμε την κάμερα να είναι ενσωματωμένη στο κεντρικό πάνω μέρος της οθόνης, ενώ από θέμα χρωμάτων η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό, μπλε και μπεζ. Τέλος, είναι σχεδόν επιβεβαιωμένο πως οι συσκευές της σειράς θα «φορούν» το Kirin 9000 chipset.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA