Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Optimus Prime είναι μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες φιγούρες στην αγορά των παιχνιδιών και των παιδικών τηλεοπτικών σειρών και η Hasbro πήρε την απόφαση να δημιουργήσει το ωραιότερο ρομπότ βασισμένο στον δημοφιλή χαρακτήρα. Σε συνεργασία με την Robonsen Robotics, η γνωστή εταιρεία κατασκεύασε ένα action figure που μπορεί μάλιστα να μεταμορφωθεί μόνο του από όχημα σε ρομπότ και αντίστροφα.

27 διαφορετικά μοτέρ αναλαμβάνουν όλη τη διαδικασία μεταμόρφωσης και έχουν δημιουργηθεί ειδικά από το συνεργάτη της Hasbro που ειδικεύεται σε αυτού του στιλ κατασκευές. Το ύψος του φτάνει τις 19 ίντσες (περίπου 48,5 εκατοστά) και αποτελείται από 5000 ξεχωριστά τμήματα και 60 microchips. Μέσω μιας σχετική εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, οι κάτοχοι του νέου Optimus Prime έχουν τη δυνατότητα να δώσουν εντολές για μεταμόρφωση, αλλά και διάφορες άλλες κινήσεις που μπορεί να κάνει.

Το κόστος απόκτησής του πάντως είναι «τσουχτερό» και ξεφεύγει από τα δεδομένα του παιχνιδιού, αφού αγγίζει τα 700 δολάρια. Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει μέσα από το site της Hasbro και οι πρώτες αποστολές θα γίνουν στις 2 Αυγούστου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA