Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σύγχρονη εποχή των μετακινήσεων απαιτεί και εύκολες και συμφέρουσες λύσεις. Έτσι, αν δεν έχετε να διανύσετε πολύ μεγάλες αποστάσεις, τα ηλεκτρικά scooters είναι μια αξιόλογη λύση και σίγουρα μια πρόταση που δεν θα σας επιβαρύνει ιδιαίτερα το πορτοφόλι. Το Reader συγκέντρωσε 5 μοντέλα που ξεχωρίζουν και κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Blaupunkt ESC808

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτικό και εύχρηστο, αλλά και εύκολο στη μεταφοά. Το ESC 808 έρχεται με την υπογραφή της Blaupunkt, φτάνει μέγιστη ταχύτητα στα 25 χλμ/ώρα και προσφέρει σταθεροποιητή ταχύτητας για πιο βολική χρήση. Η μπαταρία του μπορεί να διαρκέσει για μια απόσταση 20 χιλιομέτρων για έναν μέσο άνθρωπο και οι τροχοί του 8.5 ιντσών εξασφαλίζουν την όσο πιο ομαλή κίνηση στο οδόστρωμα.

Skateflash Up Electric Scooter

Μια πιο προσιτή λύση από την Skateflash. Διαθέτει στιβαρό σχεδιασμό, μοτέρ 350W και μέγιστη ταχύτητα που φτάνει τα 35 χιλιόμετρα την ώρα. Οι τροχοί του έχουν διαγώνιο 8.5 ίντσες και η αυτονομία του αγγίζει τα 15 χιλιόμετρα, έχοντας τη δυνατότητα να μεταφέρει συνολικό βάρος 120 κιλών.

UrbanGlide Escooter Ride 85S

Ο σκελετός του UrbanGlide Escooter Ride 85S είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση. Έχει αναρτήσεις για πιο άνετη οδήγησης, φώτα στο μπροστινό και πίσω τμήμα και ξεχωρίζει για τους συμπαγείς τροχούς 8.5 ιντσών που εξασφαλίζουν και ασφαλή μεταφορά βάρους έως και 100 κιλών. Η αυτονομία του θα σας εξασφαλίσει απόσταση 25 χιλιομέτρων με μία φόρτιση.

Xiaomi Electric Scooter Essential

Μια κομψή και φορητή λύση με βάρος μόλις 12 κιλά. Αναδιπλώνεται σε μόλις 3 δευτερόλεπτα και ξεχωρίζει για το μινιμαλιστικό του σχέδιο και το σώμα από κράμα αλουμινίου. Διαθέτει εξελιγμένο έλεγχο ταχύτητας και σύστημα ανάκτησης ενέργειας και Cruise Control για διατήρηση ταχύτητας σε σταθερό ρυθμό. Η αυτονομία του μπορεί να σας καλύψει 20 χιλιόμετρα απόστασης με τη βοήθεια του συστήματος έξυπνης διαχείρισης μπαταρίας.

Xiaomi Mi Electric Scooter

Ζυγίζοντας μόλις 14.2 και με το κυρίως σώμα από κράμα αλουμινίου, το Xiaomi Mi Electric Scooter είναι άλλη μια πρόταση της γνωστής εταιρείας. Φέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά για την καλύτερη δυνατή συμπεριφορά στο οδόστρωμα, ενώ εξασφαλίζει αυτονομία έως και 45 χιλιόμετρα με την έξυπνη διαχείριση της μπαταρίας. Έχει κινητήρα 300W και προσφέρει μέγιστη ταχύτητα 25χλμ/ώρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA