Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός αναλυτής (και ιδιαίτερα έγκυρος στα θέματα της Apple) Ming-Chu Kuo τονίζει πως τα iPhone 14 θα έρθουν με μια σειρά από διαφορές το 2022. Αρχικά, το νέο lineup συσκευών θα περιλαμβάνει 2 τηλέφωνα, ένα στις 6.1 και ένα στις 6.7 ίντσες. Η Apple φαίνεται να εξετάζει να μην ασχοληθεί ξανά με mini έκδοση του τηλεφώνου της πέραν του 2021, όταν και θα δούμε για τελευταία φορά μοντέλο στην κατηγορία με το iPhone 13 mini. 

Τα iPhone 14 θα έχουν έναν νέο βασικό φακό στα 48MP που θα κάνουν λήψεις εικόνων στα 12MP με πολύ μεγαλύτερο επίπεδο λεπτομέρειας. Ο αναλυτής εκτιμά πως τα iPhone 13 θα διατηρήσουν τους ίδιους φακούς, αλλά με μικρές διαφορές. Το 2022 πάντως έρχεται και η νέα εποχή για τα του video, αφού εικάζεται πως οι συσκευές της Apple θα μπορούν να καταγράψουν video σε ανάλυση 8Κ.

O Kuo εκτιμά πως η γνωστό periscope zoom camera θα ακολουθήσει το 2023 και μάλιστα μόνο στα iPhone Pro μοντέλα των επόμενων σειρών. Ακόμη, εκτιμάται πως το 2022 τα iPhone θα έχουν σχεδόν 10% μικρότερο notch στο μπροστινό μέρος της οθόνης, όπου και θα φιλοξενούνται όλοι οι σχετικοί αισθητήρες. 

Ο αναλυτής ανέφερε ακόμη το θέμα του φημολογούμενου VR headset της Apple, για το οποίο τονίζει πως θα έχει έως και 15 κάμερες εσωτερικά και εξωτερικά για να υπολογίζει τις κινήσεις και τη στάση του σώματος του χρήστη. Μάλιστα, θα αξιοποιεί και μια νέα τεχνολογία που θα καλεί το λογισμικό να δημιουργήσει εικόνα μόνο στο σημείο που κοιτάει ο κάτοχός της κάσκας, γλιτώνοντας αρκετούς από τους πόρους του επεξεργαστή

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA