Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Bang & Olufsen είναι από τις πλέον γνωστές εταιρείες στο χώρο του ήχου και πέραν των επιδόσεων στα προϊόντα της, πάντα κάνει το κάτι παραπάνω στο θέμα του design. Το Beosound Emerge είναι το νέο ηχείο που παρουσίασε και θυμίζει βιβλίο, καταφέρνοντας σχεδόν να εξαφανίζεται όταν τοποθετείται στο ράφι μιας βιβλιοθήκης.

Στόχος της εταιρείας ήταν να σχεδιαστεί κάτι λεπτεπίλεπτο που δεν θα θυμίζει ηχείο μέσα στο σαλόνι, αλλά ταυτόχρονα θα μπορεί να αποδώσει τον ήχο με τέτοιο τρόπο που θα γεμίζει σωστά το χώρο. Το χρυσό και ανθρακί χρώμα το βοηθάει να…χαθεί στο έπιπλο και η ειδική βάση του είναι αρκετά μικρή για να μην μπορεί καν να την εντοπίσει εύκολα το ανθρώπινο μάτι.

Οι επιλογές για την αναπαραγωγή της μουσικής (play, pause), αλλά και τα πλήκτρα ρύθμισης του ήχου βρίσκονται στο επάνω μέρος του σώματος, ενώ η λογική σχεδιασμού του είναι τέτοια που του επιτρέπει με την προσθήκη σχετικών modules να αναβαθμιστεί στο άμεσο μέλλον, αν κυκλοφορήσουν κάποια σχετικά περιφερειακά από τον κατασκευαστή.

Στο εσωτερικό του ηχείου βρίσκεται ένας οδηγός 37 χιλιοστών που βγάζει τον ήχο από το μπροστινό τμήμα, ενώ υπάρχει ακόμη ένα tweeter 14 χιλιοστών. Το Beosound Emerge υποστηρίζει AirPlay 2 και Chromecast για τα της ασύρματης συνδεσιμότητας, ενώ έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο για συνεργασία με τον Google Assistant. Το πλάνο του κατασκευαστή είναι να κυκλοφορήσει στις αγορές της Ευρώπης στις 15 Απριλίου και σε τιμή που ξεκινάει από τα €599 και φτάνει έως και τα €899.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA