Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Apple έχει επιβεβαίωση την διοργάνωση του “Spring Loaded” event για τις 20 Απριλίου, όπου και θα μάθουμε για μια σειρά από νέα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν. Τι αναμένεται λοιπόν να δούμε από την αμερικανική εταιρεία τις επόμενες μέρες; Ας δούμε τις επικρατέστερες φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες εβδομάδες.

iPad Pro

Το επικρατέστερο σενάριο αναφέρει την αποκάλυψη των νέων iPad Pro που θα είναι ουσιαστικά μια ανανέωση του μοντέλου που είδαμε το 2020, το οποίο με τη σειρά του ήταν μια μικρή αναβάθμιση της έκδοσης του 2019. Και φέτος εκτιμάται πως θα δούμε δύο εκδόσεις του tablet, μία στις 11 και μία στις 19.9 ίντσες, με τη μεγαλύτερη αλλαγή να είναι τα mini LED panels. Αλλαγή αναμένουμε καις τον επεξεργαστή, όπου η Apple θα τοποθετήσει το πιο πρόσφατο και ισχυρό της μοντέλο.

iPad Mini

Μικρότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το iPad Mini, μια συσκευή που έχει ανανεωθεί τελευταία φορά τον Μάρτιο του 2019 και δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει ξανά ιδιαίτερα την Apple. Ο μοναδικός λόγος που ίσως εμφανιστεί είναι γιατί το υπάρχον μοντέλο έχει το παλιότερο design των συσκευών της Apple και η εταιρεία θα θελήσει σίγουρα να κάνει αργά ή γρήγορα μια μεγάλη ανανέωση σε όλη τη γκάμα της.

Τα AirTags είναι κι αυτά αρκετά πιθανό να εμφανιστούν. Τα ειδικά αυτά tags ακούγονται πως θα κυκλοφορήσουν από το 2019. Πρόκειται για μικρές συσκευές κυκλικού σχήματος που θα μπορούν να συνδεθούν σε αντικείμενα που χρησιμοποιούνται καθημερινά και να μας βοηθούν να τα εντοπίζουμε από το κινητό και τον υπολογιστή μας, στη λογική του μηχανισμού εύρεσης τηλεφώνου που προσφέρει εδώ και καιρό η Apple.

AirPods 3

Έχουνε εμφανιστεί εδώ και αρκετό καιρό σχέδια και πληροφορίες για τη νέα έκδοση των απλών AirPods και σύντομα θα τα γνωρίσουμε. Το event της 20ης Απριλίου είναι μια καλή ευκαιρία και ίσως η Apple να τα παρουσιάσει κιόλας. Το νέο σετ ακουστικών θα πάρει αρκετά στοιχεία από τα πιο premium AirPods Pro, διατηρώντας ωστόσο τις λειτουργίες του απλού μοντέλου.

Apple TV

Φήμες υπάρχουν και για ανανεωμένο Apple TV, καθώς το τελευταίο ανανεωμένο μοντέλο της εταιρείας κυκλοφόρησε το 2017 και πλέον υπάρχει αρκετά μεγάλος ανταγωνισμός. Οι νεότερες φήμες αναφέρουν HDMI 2.1 και refresh rate 120Hz που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα και στα games, όπου πλέον η Apple ρίχνει μεγάλο βάρος και με την υπηρεσία Apple Arcade.

Τέλος, ίσως μάθουμε και περισσότερα για το πότε θα διατεθεί τελικά η επόμενη σημαντική έκδοση του λειτουργικού iOS, η iOS 14.5 που θα φέρει σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις σε όλες τις συμβατές συσκευές του οικοσυστήματος.

Υπομονή λοιπόν, λίγες μέρες έμειναν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA