Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί η κυκλοφορία των Samsung Galaxy S21 να είναι ακόμη πρόσφατη, ωστόσο τα πρώτα concept videos για τις επόμενες ναυαρχίδες έχουν ήδη εμφανιστεί. Στο νέο video που δημιουργήθηκε βασισμένο στις φήμες που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής, μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα του πως μπορεί να είναι το Samsung Galaxy S22 Ultra.

Τα βασικά χαρακτηριστικά που θεωρούνται επικρατέστερα είναι μια κάμερα με αισθητήρα 200MP (για εγγραφή 8K video στα 60fps), μια selfie camera μέσα στην οθόνη της συσκευής και στο επάνω μέρος της και ένα design που θα βασίζεται στο τωρινό μοντέλο, αλλά θα έχει κάποιες ελάχιστες διαφορές και θα είναι ελάχιστα πιο λεπτό.

Θεωρείται αυτονόητο πως η Samsung θα προσφέρει στις νέες ναυαρχίδες της όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και τα χαρακτηριστικά, όπως το 5G, την ασύρματη φόρτιση και άλλα. Δείτε ένα πρώτο video και αναμένουμε περισσότερα μέσα στους επόμενους αρκετούς μήνες, όπου οι πρώτες διαρροές ίσως μας δώσουν μια εικόνα του πως θα είναι το τελικό design.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA