Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Facebook ανακοίνωσε μια σειρά από ενέργειες για να προμοτάρει το κομμάτι του ήχου στα social media και μέσα σε αυτές είναι και η συνεργασία του με το Spotify για το Project Boombox. Ο λόγος για μια συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείες που θα προσφέρει στους κατόχους λογαριασμού στο Facebook τη δυνατότητα να κινούνται στο περιβάλλον της εφαρμογής και του προφίλ τους, ακούγοντας παράλληλα μουσική.

Το Project Boombox (κωδική ονομασία) θα εμφανίζει ουσιαστικά έναν Spotify Player μέσα στο Facebook, το οποίο θα λειτουργεί αδιάκοπα όσο ο χρήστης κινείται εντός της πλατφόρμας. Οι χρήστες θα μπορούν να εισάγουν είτε τις playlists τους, είτε να ακούσουν τα τραγούδια τους, είτε ακόμη και να απολαύσουν κάποιο podcast που θα φαίνεται σαν να «τρέχει» στο παρασκήνιο.

Εκπρόσωπος του Spotify μίλησε για το θέμα και τόνισε πως «στόχος μας ήταν πάντα να προσφέρουμε την πλατφόρμα μας σε πολλές και διαφορετικές συσκευές και να φέρουμε τη μουσική πιο κοντά στους χρήστες. Η ενσωμάτωση του Spotify στο Facebook είναι άλλο ένα μεγάλο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση».

Το πότε θα υλοποιηθεί αυτό το project δεν το γνωρίζει κανείς ακόμη, αφού δεν δόθηκε χρονικός ορίζοντας. Ωστόσο φαίνεται πως η μουσική θα αρχίσει να παίζει πλέον πολύ πιο σημαντικό ρόλο και για τα projects του Facebook.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA