Μενού
  • Α-
  • Α+

H Sony ρίχνει πλέον όλο το βάρος της στα του PS5 και η απόφασή της να ορίσει ημερομηνία διακοπής λειτουργίας του PlayStation Store για τους κατόχους PS3 και PS Vita σήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Οι παίκτες διαμαρτύρονταν πως δεν θα μπορούν να αξιοποιήσουν τις παλαιότερες κονσόλες τους και έτσι, μετά από μερικές ημέρες που το κύρος της εταιρείας πληττόταν, ο επικεφαλής της έκανε δήλωση και ανακοίνωσε την ανάκληση της σχετικής απόφασης.

Συγκεκριμένα, ο Jim Ryan δήλωσε στο επίσημο PlayStation Blog πως «είναι ξεκάθαρο ότι η απόφαση που πήραμε και ανακοινώσαμε πριν από μέρες ήταν λάθος. Η αρχική μας σκέψη ήρθε από τα νούμερα και τα στατιστικά χρήσης που βλέπαμε, αλλά και την πρόθεσή μας να εστιάσουμε περισσότερο στις νεότερες συσκευές, στις οποίες παίζει και η πλειοψηφία των πελατών μας».

Οι δύο κονσόλες θα παραμείνουν ενεργές και θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο σχετικό υλικό που πωλείται ηλεκτρονικά, ενώ επιβεβαιώθηκε μόνο πως δεν αλλάζει η απόφαση για το PSP. Η παλαιότερη φορητή κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας θα σταματήσει να έχει πρόσβαση στο PlayStation Store στις 2 Ιουλίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA