Μενού
  • Α-
  • Α+

Όπως φαίνεται, ο γάμος Discord και Microsoft δεν θα προχωρήσει, αφού οι δύο πλευρές δεν φαίνεται να κατέληξαν σε συμφωνία. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Wall Street Journal, οι εκπρόσωποι του Discord αποφάσισαν πως δεν θέλουν να προχωρήσουν ακόμη σε κάποια συμφωνία εξαγοράς, αφού μπορούν να πορευτούν αυτόνομα.

Από τα ενδιαφέροντα στοιχεία που προέκυψαν είναι πως το Discord προσεγγίστηκε από τουλάχιστον 3 μεγάλες εταιρείες του χώρου της τεχνολογίας για το ενδεχόμενο εξαγοράς. Καμία ωστόσο δεν φάνηκε να προχωράει για να φτάσει στα όρια μιας συμφωνίας. Πάντως οι δύο πλευρές φαίνεται πως δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί μια τέτοια διαδικασία στην πορεία των επόμενων ετών και ανάλογα με το πως θα έχει εξελιχθεί η κατάσταση στην αγορά της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας.

Υπενθυμίζεται πως το Discord είναι αυτή τη στιγμή μια από τις κυρίαρχες πλατφόρμες ανταλλαγής απόψεων στο διαδίκτυο και είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη ανάμεσα στους gamers. Ως εκ τούτου, η Microsoft έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτησή της και ενσωμάτωση αρκετών λειτουργιών της στα του Xbox και των Windows.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA