Μενού
  • Α-
  • Α+

H Polaroid συνεχίζει την προσπάθειά της να φέρει το κοινό στον κόσμο των στιγμιαίων φωτογραφικών μηχανών, αναβιώνοντας κάτι από τις χρυσές εποχές της. Έτσι, μετά το περσινό μοντέλο, επανέρχεται με την Polaroid Go, την μικρότερη μηχανή αυτής της κατηγορίας που έχει κατασκευάσει ποτέ.

Η νέα συσκευή είναι ιδιαίτερα μικρή και ξεχωρίζει για τον ειδικό καθρέπτη που βοηθάει στις selfies, το δυναμικό flash, το διπλό exposure και τον χρονοδιακόπτη για τις selfies. Η μπαταρία της Polaroid Go είναι επίσης ανανεωμένη, αφού έχει χωρητικότητα 750mAh και θα σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε 15 λήψεις με μια φόρτιση.

Το φιλμ της είναι επίσης μικρότερο, όπως και οι φωτογραφίες που βγάζει και οι οποίες φτάνουν τα 66.6x53.9 χιλιοστά. Κάθε σετ φιλμ προσφέρει 16 λήψεις που εμφανίζονται πλήρως μέσα σε 10-15 λεπτά, ανάλογα με τις συνθήκες λήψεις.

Η Polaroid Go θα ξεκινήσει να πωλείται από τις 27 Απριλίου είτε μόνη της στα 99,99 δολάρια, είτε πακέτο με ένα φιλμ στα 119,99 δολάρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA