Μενού
  • Α-
  • Α+

H Sony κατάφερε να καταπλήξει τους πάντες με την ανακοίνωση ενός φορητού air condition πριν από αρκετούς μήνες και φέτος ρίχνει στην αγορά την ανανεωμένη έκδοσή του, το Reon Pocket 2. Η συσκευή θυμίζει εξωτερικά το αρχικό μοντέλο, αλλά πλέον προσφέρει διπλάσια ισχύ σε επίπεδο παραγωγής κρύου ρεύματος αέρα. Η εταιρεία του πρόσθεσε ακόμη περισσότερα στρώματα προστασίας από τον ιδρώτα του ανθρώπινου σώματος.

Στο Reon Pocket 2 μάλιστα, η Sony συνεργάστηκε με γνωστές αθλητικές μπράντες για να μπορεί να προσαρμοστεί καλύτερα και στις κατάλληλες στολές (πχ. σε μια μπλούζα παίκτη του γκολφ). Για όσους θέλουν τώρα να το προσαρμόσουν στα κανονικά/καθημερινά τους ρούχα, υπάρχει μια ειδική θήκη-αξεσουάρ που είναι πλέον διαθέσιμη και τοποθετείται κάτω από τη μπλούζα.

Η πώληση του Reon Pocket 2 ξεκινάει σήμερα στην αγορά της Ιαπωνίας στην τιμή των 14.850 yen (κοντά στα €115 με τη σημερινή ισοτιμία).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA