Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Microsoft ανακοίνωσε τη διάθεση ενός νέου ηλεκτρονικού pen για φοιτητές με την ονομασία Classroom Pen 2. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό πενάκι που θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου και στην αγορά των ΗΠΑ, τουλάχιστον, θα πωλείται και μέσα στα σχολεία.

Το πρώτο Classroom Pen κυκλοφόρησε το 2019 και πλέον έχουμε τη νεότερη εκδοχή του. Το νέο μοντέλο θα πωλείται έναντι 40 δολαρίων και θα είναι συμβατό με κάθε συσκευή που υποστηρίζει το πρωτόκολλο MPP.

Για τα σχολεία που θέλουν να το αποκτήσουν για τους μαθητές τους, θα υπάρχουν πακέτα των 20 έναντι 400 δολαρίων, κάτι που ρίχνει αρκετά το κόστος απόκτησης. Λειτουργεί καλύτερα στα μοντέλα Surface Pro και Surface Go, έχει ένα ειδικό στήριγμα για να μπορεί να κάθεται καλύτερα στο Surface Type Cover, ενώ έχει ανασχεδιαστεί για να βελτιωθεί αρκετά το θέμα της εργονομίας του.

Στόχος αυτής της προσπάθειας από πλευράς Microsoft είναι να ενισχύσει τη χρήση υπολογιστών Surface στα σχολεία και ειδικά για να αντιμετωπίσει τα Chromebooks.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA