Μενού
  • Α-
  • Α+

H Garmin συνεχίζει να επενδύει στην αγορά των «έξυπνων» ρολογιών και αποκάλυψε το Garmin Venu 2, τη νέα της πρόταση για την αγορά των smartwatches. Το νέο προϊόν έχει διάμετρο 45 χιλιοστά, η οθόνη του έχει διαγώνιο 1,3 ίντσα (ανάλυση 416x416 pixels), ενώ θα κυκλοφορήσει και μια μικρότερη έκδοση με διάμετρο 40 χιλιοστά και διαγώνιο 1,1 ίντσα (ανάλυση 360x360 pixels). Την οθόνη προστατεύει Gorilla Glass 3, ενώ και ο σκελετός είναι ενισχυμένος από ατσάλι και στεγανοποιημένος, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στη θάλασσα, όσο και στην πισίνα (για άσκηση).

Η μεγαλύτερη βελτίωση στο νέο μοντέλο έρχεται στη μπαταρία, όπου και πλέον έχει διπλασιαστεί ο προσφερόμενος χρόνος λειτουργίας. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, με μια φόρτιση, το Garmin Venu 2 μπορεί να λειτουργήσει έως και για 11 μέρες. Η νέα έκδοση συνεχίζει να προσφέρει λειτουργίες GPS tracking, καθώς και άλλων λειτουργιών που θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες σε όσους κάνουν πεζοπορία. Στα modes άσκησης έχει πλέον και ένα νέο για υψηλούς ρυθμούς (High Intensity Interval Training), ενώ έχουν εμπλουτιστεί και όλα τα ήδη υπάρχοντα.

Η Garmin συνεχίζει να προσφέρει δυνατότητες καταγραφής του ύπνου και παρακολούθησης καρδιακών παλμών, ενώ προσφέρει και μια ανάλυση της ποιότητας. Για όσους ενδιαφέρονται για μια άμεση απεικόνισης της κατάστασης του οργανισμού τους, υπάρχει πλέον η λειτουργία Health Snapshot που χρειάζεται μόλις 2 λεπτά. Το Garmin Venu 2 συνεργάζεται με Android smartphones και μεταφέρει όλες τις ειδοποιήσεις, ενώ υποστηρίζει και το Garmin Pay.

Τα δύο νέα μοντέλα είναι ήδη διαθέσιμα για αγορά στην τιμή των €400.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA