Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από μια μακρά περίοδο που οι εκθέσεις τεχνολογίας έδειχναν να έχουν εξαφανιστεί λόγω της πανδημίας, η CES πήρε την απόφαση να ανακοινώσει από τώρα πως το επόμενο event της θα διοργανωθεί με κόσμο. Συγκεκριμένα, η αρμόδια αρχή της έκθεσης τεχνολογίας ανακοίνωσε πως η CES 2022 θα διεξαχθεί από τις 5 έως και τις 8 Ιανουαρίου στο Las Vegas και μάλιστα, επιστρέφοντας στην προ-κορονοϊού κατάστασή της, με παρουσιάσεις και επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Ο CEO της Consumer Technology Association (CTA) σημείωσε πως όλοι οι αρμόδιοι είναι ενθουσιασμένοι που η έκθεση CES επιστρέφει στο -εδώ και 40 χρόνια- «σπίτι» της. Η αλήθεια είναι πως η CES 2022 ήταν η ελπίδα της αγοράς για να επιστρέψουν οι τεχνολογικές εκθέσεις στην κανονικότητα και φαίνεται πως με την πρόοδο των εμβολιασμών και την μείωση των κρουσμάτων παγκοσμίως (σύμφωνα με τις προβλέψεις), και τα tech events θα επανέλθουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Όπως τονίζεται πάντως, ακόμη και η κατάσταση με τον κορονοϊό να έχει ηρεμήσει εντελώς, οι επισκέπτες θα πρέπει να περάσουν όλη την προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία για να μπουν στον εκθεσιακό χώρο.

Περισσότερα για το θέμα θα έχουμε όσο πλησιάζουμε προς τα τέλη της χρονιάς και όσο η έκθεση θα έρχεται ολοένα και πιο κοντά στο ημερολόγιό μας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA