Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πανδημία και η κατ’ επέκταση τηλεργασία έχει αλλάξει σε τεράστιο βαθμό τον τρόπο που εργαζόμαστε. Γραφείο μας έχει γίνει το υπνοδωμάτιο ή το καθιστικό (όπου τέλος πάντων έχει λιγότερη φασαρία μέσα στο σπίτι και μπορούμε να δουλέψουμε πιο άνετα) και meeting rooms έχουν γίνει οι online αίθουσες του Zoom και του Skype.

Εκτός από τις χωροταξικές αλλαγές, χρειάστηκε να κάνουμε αλλαγές και στον τεχνολογικό εξοπλισμό της δουλειάς μας. Άλλοι έκαναν αναβάθμιση στα pc τους, πήραν καινούργια ακουστικά και κάμερα ή αγόρασαν laptop ή tablet. 

Μέσα σε όλη αυτή την αναδιάταξη του επαγγελματικού τοπίου, δεν ήταν λίγοι οι οργανισμοί και οι εταιρείες που χρειάστηκαν να αγοράσουν εκτυπωτές για τους εργαζόμενούς τους για οικιακή χρήση ώστε να αντεπεξέλθουν στα καθήκοντά τους. Αυτή η επιλογή πέρα από το κόστος για την προμήθεια των μηχανημάτων, το σημαντικό κόστος της συντήρησης και την ανανέωση των αναλώσιμων, δεν διασφαλίζει την απαιτούμενη ποιότητα των επαγγελματικών εκτυπώσεων, καθώς οι εταιρείες συνήθως προτιμούν μικρά μοντέλα εκτυπωτών με περιορισμένες δυνατότητες. 

Για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος σχετικά με την κατ’ οίκον χρήση των εκτυπωτών από τους εργαζόμενους σε τηλεργασία, η Infinitum, Amplify Power Services Partner της ΗΡ, σε συνεργασία με την HP προτείνουν ως λύση την υπηρεσία Printing as a Service (PaaS).

Πρόκειται για την κατάλληλη επιλογή για εταιρείες μεσαίου μεγέθους που διατηρούν 10-12 εργαζόμενους σε μοντέλο τηλεργασίας και που επιθυμούν ένα πιο ευέλικτο περιβάλλον εκτυπώσεων, αφού απαλλάσσει από το άγχος για την αγορά και συντήρηση των εκτυπωτών, αλλά και την προμήθεια των αναλωσίμων.

Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τι κερδίζετε επιλέγοντας την υπηρεσία PaaS από την Infinitum και την HP:

1. Μισθώνετε –και δεν αγοράζετε- τους εκτυπωτές υψηλής ποιότητας HP που επιθυμείτε από την Infinitum. Η μίσθωση διαρκεί 3 χρόνια και η χρέωση γίνεται σε μηνιαία βάση. Με τη λήξη της μίσθωσης σάς δίνεται η δυνατότητα να κρατήσετε τους εκτυπωτές και να αγοράζετε αναλώσιμα σε ειδικές τιμές ή να επιλέξετε ένα νέο συμβόλαιο PaaS. 

2. Έχετε μόνιμα στη διάθεσή σας όλα τα αναλώσιμα που χρειάζεστε για να τυπώνετε απρόσκοπτα, σε όλη τη διάρκεια του leasing. Αφού επιλέξετε το μοντέλο εκτυπωτή της HP που καλύπτει τις ανάγκες σας η Infinitum αναλαμβάνει να το στείλει στο σπίτι του εργαζόμενου μαζί με τα αναλώσιμα που υπολογίζει ότι θα χρειαστεί, μετά από σχετική ανάλυση.

3. Απαλλάσσεστε από κάθε άγχος για τη συντήρηση και τα αναλώσιμα, καθώς η λύση περιλαμβάνει εγγύηση για όλη τη διάρκεια του leasing, αλλά και όλα τα επιπλέον αναλώσιμα που ενδέχεται να χρειαστείτε, σε συμφωνημένο από την αρχή κόστος.

4. Λαμβάνετε μόνο Αυθεντικά Αναλώσιμα HP -στα οποία θα αναφερθούμε εκτενέστερα παρακάτω- για κορυφαία ποιότητα εκτυπώσεων, άριστη ποιότητα του αέρα στον χώρο σας, προστασία του εκτυπωτή και βιωσιμότητα, με δοχεία μελάνης & γραφίτη από ανακυκλωμένο πλαστικό.

5. Απολαμβάνετε κορυφαία αξιοπιστία και ασφάλεια με την υπογραφή της HP, ενός παγκόσμιου ηγέτη των εκτυπώσεων, και της Infinitum, που διαθέτει εμπειρία και γνώση 30 ετών στον χώρο της εκτυπωτικής αγοράς και τεχνολογίας.

Όπως αναφέραμε στο 4ο bullet της παραπάνω λίστας, τα αναλώσιμα που θα λάβετε μαζί με τον εκτυπωτή είναι Αυθεντικά HP Aναλώσιμα. Αναλώσιμα πίσω από τα οποία κρύβονται εκατοντάδες ώρες δοκιμών και σχεδιασμού σε σχεδιαστικό και επιστημονικό πεδίο και ξεχωρίζουν για τα εξής:

-Την ποιότητά τους. Προσφέρουν εκτύπωση ακριβείας σε κάθε σελίδα.

-Τη βιωσιμότητά τους. Έχουν σχεδιαστεί με περιβαλλοντική συνείδηση.

-Διατηρούν την ποιότητα αέρα εσωτερικών χώρων. Είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο που σέβονται τον αέρα του χώρου που εργάζεστε (είτε πρόκειται για το σπίτι σας είτε όχι). Συγκεκριμένα, οι Αυθεντικές μελάνες HP έχουν ως βάση το νερό για άοσμες εκτυπώσεις χαμηλών εκπομπών, ενώ ο γραφίτης ανταποκρίνεται στις κατευθυντήριες γραμμές εκπομπών του οικολογικού σήματος (IAQ, Blue Angel).

-Συμβάλουν στην ασφάλεια των δεδομένων σας. Τα Αυθεντικά επαγγελματικά δοχεία HP μπορούν να συμβάλλουν στην αποτροπή επιθέσεων βάσει τσιπ χάρη στην ασφαλή τεχνολογία έξυπνων καρτών.

-Βοηθούν στην προστασία του περιβάλλοντος. Η HP έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα ανακύκλωσης των αναλώσιμών της ΗΡ Planet Partners, το οποίο είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 50 χώρες. Χάρη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα τα δοχεία HP Ink και Toner που επιστρέφονται υποβάλλονται σε μία διαδικασία ανακύκλωσης «κλειστού κύκλου» πολλαπλών φάσεων. Το ανακυκλωμένο πλαστικό από τα άδεια δοχεία χρησιμοποιείται για τη δημιουργία νέων Αυθεντικών δοχείων HP και άλλων προϊόντων καθημερινής χρήσης.

Για να σχεδιάσετε το δικό σας πρόγραμμα PaaS, προσαρμοσμένο αποκλειστικά στις επιχειρηματικές ανάγκες και απαιτήσεις σας και για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για τα Αυθεντικά αναλώσιμα της HP, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Infinitum στο 213 01 80 000 και στο [email protected].

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA