Μενού
  • Α-
  • Α+

Nike, Paul George και PS5 «παντρεύονται» στο απόλυτο αθλητικό παπούτσι για τους φίλους της Sony. To Paul George PG PS5 είναι το νέο σετ sneakers που παρουσίασε επίσημα η γνωστή εταιρεία αθλητικής ένδυσης, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις φήμες των τελευταίων εβδομάδων.

Τα νέα παπούτσια έρχονται με κυρίαρχα χρώματα το μαύρο, το μπλε και το λευκό, ταιριάζοντας απόλυτα και με τις ανάλογες επιλογές που έχει κάνει ο ιαπωνικός κολοσσός για την κονσόλα νέας γενιάς του.

Στη γλώσσα του παπουτσιού υπάρχουν τα λογότυπα του αθλητή των Los Angeles Clippers, ο οποίος δήλωσε στο επίσημο blog της Sony φανατικός gamer. H διάθεση του νέου ζευγαριού θα γίνει σε επιλεγμένες αγορές από τις 14 Μαϊου και σε τιμή που θα φτάνει τα 120 δολάρια.

Για να δείτε τη διαθεσιμότητα ανά χώρα θα πρέπει να επισκεφθείτε το σχετικό site ή να κατεβάσετε το Nike SNKRS app στο smartphone σας.

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση, δημοσιεύτηκε και ένα σχετικό video που αποκαλύπτει περισσότερα για τα χρώματα και το σχεδιασμό των νέων παπουτσιών. Δείτε το στη συνέχεια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA