Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Instagram επιτρέπει πλέον την αυτόματη δημιουργία υποτίτλων στα Instagram Stories, βάζοντας έτσι μια έξτρα πινελιά στο περιεχόμενο που ανεβάζουν οι δημιουργοί. Το σχετικό sticker που εμφανίζεται στη βιβλιοθήκη χρηστών είναι διαθέσιμο μόνο στα αγγλικά και σε χώρες που μιλούν την αγγλική γλώσσα, αλλά σύντομα θα ακολουθήσει και σε άλλες περιοχές.

Το Instagram ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει να προσφέρει τη λειτουργία σύντομα και για τα Reels, με απώτερο στόχο να βοηθήσει και όσους έχουν προβλήματα ακοής ή δεν ξέρουν καλά αγγλικά για να κατανοήσουν τι αναφέρεται σε κάθε story. 

Όπως και σε κάθε αντίστοιχη προσθήκη κειμένου στα Instagram Stories, οι δημιουργοί μπορούν να επιλέξουν γραμματοσειρά και φόντο, καθώς και χρώμα και background. Η σχετική προσθήκη έχει γίνει πρόσφατα και σε άλλες υπηρεσίες, όπως το Zoom, το Google Meet και το Microsoft Teams για περαιτέρω βοήθεια στην επικοινωνία μεταξύ των χρηστών.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video που εξηγεί και καλύτερα τη διαδικασία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA