Τεχνολογία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Instagram Stories: Υποστηρίζεται πλέον αυτόματη δημιουργία υποτίτλων

Επιτέλους, τα Instagram Stories υποστηρίζουν πλέον αυτόματη δημιουργία υποτίτλων, ένα χαρακτηριστικό που διακαώς ζητούσαν influencers και δημιουργοί περιεχομένου στην πλατφόρμα

Το Instagram επιτρέπει πλέον την αυτόματη δημιουργία υποτίτλων στα Instagram Stories, βάζοντας έτσι μια έξτρα πινελιά στο περιεχόμενο που ανεβάζουν οι δημιουργοί. Το σχετικό sticker που εμφανίζεται στη βιβλιοθήκη χρηστών είναι διαθέσιμο μόνο στα αγγλικά και σε χώρες που μιλούν την αγγλική γλώσσα, αλλά σύντομα θα ακολουθήσει και σε άλλες περιοχές.

Το Instagram ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει να προσφέρει τη λειτουργία σύντομα και για τα Reels, με απώτερο στόχο να βοηθήσει και όσους έχουν προβλήματα ακοής ή δεν ξέρουν καλά αγγλικά για να κατανοήσουν τι αναφέρεται σε κάθε story. 

Όπως και σε κάθε αντίστοιχη προσθήκη κειμένου στα Instagram Stories, οι δημιουργοί μπορούν να επιλέξουν γραμματοσειρά και φόντο, καθώς και χρώμα και background. Η σχετική προσθήκη έχει γίνει πρόσφατα και σε άλλες υπηρεσίες, όπως το Zoom, το Google Meet και το Microsoft Teams για περαιτέρω βοήθεια στην επικοινωνία μεταξύ των χρηστών.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video που εξηγεί και καλύτερα τη διαδικασία.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Instagram #social media