Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Twitter ανακοίνωσε πως προχωράει σε μια σημαντική αλλαγή που απαντάει στα παράπονα αρκετών χρηστών για τις μεγάλες φωτογραφίες. Συγκεκριμένα, πλέον η πλατφόρμα δεν θα κόβει με δική της πρωτοβουλία τις άκρες των μεγάλων εικόνων που ανεβάζουν οι χρήστες του, με σκοπό να μην αλλάξει αρκετά την απεικόνιση κάθε tweet στο feed του χρήστη.

Μέχρι σήμερα, όταν κάποιος ανέβαζε μια μεγάλη εικόνα, η πλατφόρμα κρατούσε το κέντρο της και, για να τη δει κάποιος τρίτος, έπρεπε να πατήσει πάνω στο σχετικό tweet και μετά στην ίδια την εικόνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετές από τις φωτογραφίες να μην φαίνονται σωστά, αλλά και στην πλειοψηφία τους να μην αποκαλύπτουν το σημαντικότερο μέρος του καρέ.

Το Twitter σημείωσε με νέο του post πως η διαδικασία ελέγχου (που ξεκίνησε από τον Μάρτιο) ολοκληρώθηκε και πλέον θα γίνεται καλύτερη προσαρμογή σε όλες τις εικόνες, όπως τουλάχιστον φαίνονται στις επίσημες εφαρμογές που διατίθενται σε συσκευές με λειτουργικό iOS και Android.

https://twitter.com/Twitter/status/1390026628957417473?ref_src=twsrc^tfw

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα, η πλατφόρμα ανακοίνωσε και την υψηλότερη ποιότητα των 4Κ φωτογραφιών που θα φιλοξενεί, μέσω ειδικών αλγόριθμων που θα συμπιέζουν ολοένα και λιγότερο το σχετικό υλικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA