Μενού
  • Α-
  • Α+

To Mobile World Congress 2021 (MWC 2021) είναι η πρώτη μεγάλη έκθεση τεχνολογίας που επαναφέρει τη φυσιολογική της μορφή, με επισκέπτες και δημοσιογράφους σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Ενώ πάντως αρκετές εταιρείας είχαν δηλώσει το ενδιαφέρον τους να παραστούν στο event, για να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το μήνυμα επιστροφής στην κανονικότητα, οι πρώτες αλλαγές έρχονται και σίγουρα θα στοιχήσουν.

Συγκεκριμένα, Lenovo και Samsung δήλωσαν πως θα στηρίξουν την έκθεση, ωστόσο δεν θα συμμετέχουν με φυσική παρουσία (με ειδικό booth δηλαδή), αλλά διοργανώνοντας κάποιες παρουσιάσεις με ψηφιακό τρόπο (streaming). Εκπρόσωποι της Samsung δήλωσαν πως η απόφαση αυτή πάρθηκε για να προστατευθούν οι υπάλληλοι και οι συνεργάτες της.

Την άρνησή τους να συμμετέχουν με περίπτερο έχουν ήδη δηλώσει και οι Nokia, Ericsson, Sony και Oracle, δημιουργώντας έτσι αρκετούς προβληματισμούς στους διοργανωτές που θα πρέπει να πείσουν τους δημοσιογράφους να καλύψουν με φυσική παρουσία την εκδήλωση.

Η έκθεση MWC 2021 θα διοργανωθεί από τις 28 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού. Όσοι δημοσιογράφοι επιθυμούν να δώσουν το «παρών» θα πρέπει να παρουσιάσουν αρνητικό τεστ COVID-19, ενώ θα πρέπει να ελέγχονται ανά 3 μέρες, κατά τη διάρκεια παρουσίας τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA