Τεχνολογία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Το TikTok ετοιμάζει εργαλείο εύρεσης εργασίας

Με στόχο να πλησιάσει το νεανικό κοινό που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα.

To Tik-Tok αυξάνει συνεχώς τη δημοφιλία στις μικρότερες ηλικίες και εμπλουτίζει συνεχώς το οπλοστάσιό του (Πηγή: Shutterstock)
To Tik-Tok αυξάνει συνεχώς τη δημοφιλία στις μικρότερες ηλικίες και εμπλουτίζει συνεχώς το οπλοστάσιό του (Πηγή: Shutterstock)

H επιτυχία που έχει στο νεανικό κοινό η πλατφόρμα TikTok μόνο τυχαία δεν είναι. Πλέον η ομάδα που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξή και την εξέλιξή της θα προσθέσει ένα ακόμη σημαντικό εργαλείο, αυτό της εύρεσης εργασίας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ ιστοσελίδων του εξωτερικού, κάποιοι δημιουργοί έχουν πλέον τη δυνατότητα να προσφέρουν συμβουλές και θέσεις εργασίας, με απώτερο σκοπό να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο όσους είναι άνεργοι.

Η λειτουργία αυτή είναι στην παρούσα φάση σε δοκιμαστικό στάδιο και θα προσφερθεί και σε μεγαλύτερες εταιρείες και οργανισμούς που επιθυμούν να προσεγγίσουν κοινά μικρότερων ηλικιών. Πάντως, τα μέχρι τώρα στοιχεία λένε πως η διαδικασία δεν θα ολοκληρώνεται μέσα στην ίδια την εφαρμογή του TikTok, αλλά σε μια ειδικά διαμορφωμένη σελίδα. Εκεί, όσοι ενδιαφέρονται θα συμπληρώνουν μια φόρμα με τα στοιχεία τους και όλα όσα χρειάζεται να μάθουν οι εταιρείες για αυτούς.

Έρευνες αποκαλύπτουν πως οι χρήστες του TikTok σπαταλούν αρκετές ώρες βλέποντας videos, οπότε ίσως είναι και η καλύτερη ευκαιρία για κάποιους να βρουν αρκετές θέσεις εργασίας που τους ενδιαφέρουν, στο πλαίσιο της ψυχαγωγίας τους. Η λειτουργία θα αρχίσει να εμφανίζεται στις μεγαλύτερες αγορές αρχικά και στη συνέχεια θα περάσει και στις μικρότερες.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#TikTok #εφαρμογές #Θέσεις εργασίας