Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ώρα του μουσικού διαγωνισμού έφτασε και διανύουμε ήδη εβδομάδα Eurovision 2021. Τι καλύτερο όμως από το να παρακολουθήσετε την προσπάθεια όλων των χωρών για διάκριση, μαζί με την απαραίτητη βοήθεια/συνοδεία των καλύτερων σχετικών εφαρμογών; Το Reader διάλεξε για εσάς τα καλύτερα apps για να παρακολουθήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα το διαγωνισμό.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2021: Σε ποια θέση βρίσκονται στοιχηματικά Τσαγκρινού και Στεφανία

Eurovision Song Contest (iOS/Android)

Το επίσημο app του διαγωνισμού παρέχει πάρα πολλές πληροφορίες και είναι ίσως η πληρέστερη λύση που μπορείτε να βρείτε. Από την κεντρική του σελίδα μπορείτε να βρείτε όλα τα νέα, αντίστροφη μέτρηση για την επόμενη μετάδοση (είτε μιλάμε για τους ημιτελικούς, είτε για τον μεγάλο τελικό), αλλά και links για online παρακολούθηση της εκδήλωσης. Στην καρτέλα participants μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για κάθε μία από τις φετινές συμμετοχές, να αγοράσετε τα σχετικά κομμάτια από τα αντίστοιχα ηλεκτρονικά καταστήματα, να διαβάσετε τους στίχους των τραγουδιών, αλλά και να βρείτε τους καλλιτέχνες στα social media.

Download iOS

Download Android

ESC Radio (iOS/Android)

Πρόκειται για μια εφαρμογή που μεταδίδει όλο το 24ωρο μουσικά κομμάτια από την Eurovision. Στο πρόγραμμά του περιλαμβάνει τόσο υλικό από τα 60s, τα 70s, τα 80s και τα 90s, αλλά και σημερινές επιτυχίες, ενώ μεταδίδει ακόμη και κομμάτια που δεν πέρασαν στη διοργάνωση από τον τελικό κάθε χώρας. Μετά το τέλος της φετινής Eurovision μάλιστα, οι ακροατές θα μπορούν να ψηφίσουν ηλεκτρονικά τα αγαπημένα τους κομμάτια.

Download iOS

Download Android

EurovisionGP (iOS/Android)

Ο απόλυτος οδηγός για την Eurovision με πληροφορίες από το 1956 έως και φέτος. Σε ειδικό τομέα μπορείτε να βρείτε όλα τα τελευταία νέα από το Ρότερνταμ, την ιστορία του διαγωνισμού με φωτογραφίες και αποτελέσματα, υλικό σε μορφή video από όλους τους τελικούς, τις κάρτες με τα αποτελέσματα, αλλά και ένα πληρέστατο μηχανισμό αναζήτησης για να ανακαλύψετε όλα όσα ψάχνετε.

Download iOS

Download Android

My Eurovision Scoreboard (iOS/Android)

Αν θέλετε να βαθμολογείτε τα τραγούδια που ακούτε και να μπορείτε να μοιράζεστε μάλιστα και τις κάρτες που φτιάχνετε με φίλους, το My Eurovision Scoreboard είναι η κατάλληλη εφαρμογή. Δημιουργήθηκε από έναν Ρουμάνο φαν του διαγωνισμού και σας επιτρέπει να ακούσετε όλα τα κομμάτια κάθε χρονιάς και να τα βαθμολογήσετε, να δώσετε τα 12ρια σας όπου θέλετε, να ακολουθήσετε άλλους χρήστες και να δείτε πως αξιολόγησαν αυτοί τα τραγούδια και να δημιουργήσετε γκρουπ με άλλους Eurofans.

Download iOS

Download Android

EuroQuizion – Eurovision Quiz (Android)

Αν παρακολουθείτε με μανία το μουσικό διαγωνισμό και θέλετε να τεστάρετε τις γνώσεις σας, υπάρχει στο Android το EuroQuizion – Eurovision Quiz App. Σας προσφέρει μια σειρά από ερωτήσεις με τις απαντήσεις τους σε μορφή multiple choice και απλά χρειάζεται να πατήσετε στο σωστό μέρος της οθόνης για να επιλέξετε αυτό που πιστεύετε ότι είναι το σωστό. Μάλιστα, σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και το δικό σας κουίζ με συγκεκριμένο αριθμό ερωτήσεων, αλλά και εύρος ετών που θα καλύψει από την ιστορία της Eurovision.

Download Android

All Years of Eurovision (Android)

Ένα «ψαχτήρι» για τις συμμετοχές όλων των χωρών στη Eurovision από το 1956 έως και σήμερα. Με απλά πατήματα στην οθόνη μπορείτε να δείτε όλα τα τραγούδια κάθε διοργάνωσης και να ξεκινήσετε μια αναζήτηση για τα σχετικά αποσπάσματα που υπάρχουν (αν υπάρχουν στο YouTube). Περιλαμβάνει ακόμη πληροφορίες για κάθε πόλη που φιλοξένησε το διαγωνισμό.

Download Android

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA