Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Sony ανακοίνωσε τα δωρεάν videogames που θα προσφέρει στους κατόχους PS4 και PS5 μέσα στο μήνα που μόλις ξεκίνησε. Συγκεκριμένα, η ομάδα του PlayStation χαρίζει σε όλους τους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus τρία παιχνίδια για το PS4 και ένα για το PS5, με αυτά του PS4 να παίζουν και στη νεότερη κονσόλα της.

Διαβάστε ακόμη: Αυτά είναι τα χειριστήρια του νέου PlayStation VR που θα συνδέεται με το PS5

Συγκεκριμένα, από τις αρχές του Ιουλίου θα είναι διαθέσιμα χωρίς έξτρα χρέωση τα Call of Duty: Black Ops 4, WWE 2K Battlegrounds και Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown. Το πρώτο είναι το παλαιότερο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς της Activision με πολύ έντονες μάχες.

To δεύτερο είναι μια χιουμοριστική εκδοχή των αγώνων wrestling και βάζει τους παίκτες να διαλέξουν τον αγαπημένο τους παλαιστή και να δώσει μάχες σε ένα σκηνικό που θυμίζει NBA Jam.

Το Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown ξεκίνησε να διατίθεται δωρεάν από τον περασμένο μήνα, αλλά η Sony το διατηρεί και για τον Ιούλιο στους κατόχους PS4 (αλλά και PS5). Πρόκειται για ένα κλασικό παιχνίδι μαχών σε πολλές και διάφορες πίστες με μια πληθώρα χαρακτήρων.

Σε ό,τι αφορά το PS5, τo παιχνίδι που θα προσφέρεται είναι το A Plague Tale: Innocence, μια αναβαθμισμένη έκδοση του τίτλου που έχει κυκλοφορήσει για τις κονσόλες της περασμένης γενιάς και θα προσφέρει πλέον 60fps, 3D audio και βελτιώσεις στην απεικόνιση γενικότερα.

To PS Plus είναι μια online υπηρεσία για τις κονσόλες PlayStation που απαιτείται για το online gaming και ως ανταμοιβή προσφέρει κάθε μήνα και παιχνίδια για τα PS4 και PS5 που ο παίκτης μπορεί να κρατήσει για πάντα, αρκεί να έχει ενεργή τη συνδρομή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA