Τεχνολογία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

iStorm - Green Panda: Πώς μπορείς να ανακυκλώσεις το iPhone σου με ανταμοιβή

Η νέα συνεργασία μεταξύ iStorm και Green Panda δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους κινητών iPhone να το ανακυκλώσουν με ανταμοιβή

Πηγή: Pixabay
Πηγή: Pixabay

Τη δυνατότητα επιστροφής και άμεσης ανταμοιβής για τη συσκευή τους iPhone συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας ανακοίνωσαν η iStorm, η αλυσίδα καταστημάτων Apple Premium Reseller στην Ελλάδα, μέλος του Ομίλου Quest και η Green Panda, η ελληνική start-up για την ασφαλή πώληση και ανακύκλωση ενός έξυπνου κινητού, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για το σκοπό αυτό.

Διαβάστε ακόμα: Η Google αφαιρεί δημοφιλείς εφαρμογές του Android που έκλεβαν κωδικούς πρόσβασης στο Facebook

Όπως ανακοινώθηκε, από φέτος τον Ιούλιο, οι χρήστες iPhone μπορούν να επιστρέψουν τη συσκευή τους σε ένα κατάστημα iStorm ή σε ένα Green Panda ATM και να κερδίσουν στη στιγμή voucher μεγαλύτερης αξίας από την αρχική αξιολόγηση της συσκευής τους για μελλοντικές αγορές. Η εκάστοτε προσφορά προκύπτει με βάση το μοντέλο και τη φυσική κατάσταση της συσκευής και μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 600 ευρώ για τα πιο πρόσφατα μοντέλα.

Η διαδικασία, όπως ανακοινώθηκε, είναι:

  • Με μία επίσκεψη σε ένα από τα 7 καταστήματα iStorm σε Αθήνα, Ρόδο και Θεσσαλονίκη, ο καταναλωτής λαμβάνει απευθείας προσφορά για το iPhone που θέλει να διαθέσει προς πώληση.
  • Με μία επίσκεψη σε ένα από τα 28 Green Panda ATM στην Αττική, ο καταναλωτής λαμβάνει απευθείας προσφορά για το iPhone που επιθυμεί να διαθέσει, βάσει της αξιολόγησης που υλοποιείται αυτόματα από το ATM.

Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα «Trade & Upgrade» της iStorm, το οποίο υλοποιείται και υποστηρίζεται πλήρως από την Green Panda. Όπως αναφέρεται, εφαρμόζοντας στην πράξη ένα μοντέλο κυκλικής οικονομίας, η Green Panda και η iStorm φιλοδοξούν να προσφέρουν στους καταναλωτές ακόμη περισσότερες καινοτόμες, εύκολες και ασφαλείς λύσεις πώλησης ή ανακύκλωσης ενός iPhone, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη μείωση των ηλεκτρονικών απορριμμάτων (e-waste). Επιπλέον, η iStorm μέσα από αυτήν τη στρατηγική συνεργασία με την Green Panda, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να κερδίσουν άμεσο όφελος από το παλιό τους iPhone και να αποκτήσουν εύκολα και σε προνομιακή τιμή νέο iPhone, προσφέροντας ακόμη πιο ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Η Green Panda ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2020 και είναι η πρώτη ελληνική recommerce start-up που δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να πουλήσουν ένα έξυπνο κινητό και να λάβουν χρήματα στη στιγμή ώστε αυτό να αποκτήσει ξανά ζωή ή να ανακυκλώσουν ένα παλιό κινητό, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη μείωση των ηλεκτρονικών απορριμμάτων (e-waste).

H iStorm είναι η μοναδική αλυσίδα λιανικής πώλησης Apple Premium Reseller (APR) στην Ελλάδα και την Κύπρο, με εννιά καταστήματα. H εταιρεία iStorm ΜΑΕ ανήκει στον Όμιλο Quest.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#iPhone #ανακύκλωση #Κινητό τηλέφωνο