Τεχνολογία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Live streaming - iphone 13: Η apple συστήνει στο κοινό το νέο κινητό της τηλέφωνο - Παγκόσμια διαδικτυακή παρουσίαση

Η Apple ετοιμάζεται πυρετωδώς για το σημερινό «California Streaming» event της στο οποίο αναμένεται η εμφάνιση της επόμενης σειράς iPhone - Παρακολουθείστε live την παρουσίαση του iphone 13

Σε ζωντανή μετάδοση οι φίλοι της Apple θα ενημερωθούν για το iPhone 13, αλλά και για όλα τα νέα προϊόντα της. Από την πρώτη στιγμή, οι διαρροές ανέφεραν ότι το iPhone 13 δεν θα διαφέρει τρομερά από το iPhone 12 σε επίπεδο σχεδιασμού. Οι τελευταίες φήμες μιλούν για ένα λίγο μικρότερο notch στο επάνω μέρος της οθόνης και καλύτερα refresh rates, τουλάχιστον για τα πιο ακριβά μοντέλα.

Από τις υπόλοιπες ανακοινώσεις, αναμένουμε να μάθουμε για τον ταχύτερο επεξεργαστή, τις αλλαγές που θα έχουν οι μαγνήτες στο εσωτερικό για το MagSafe, την always-on οθόνη, τα νέα χρώματα και τις εκδόσεις, αλλά και τι θα αλλάξει στα της κάμερας. Ειδικά σε αυτό το επίπεδο εκτιμάται πως θα έχουμε μια βελτιωμένη εικόνα στον ultrawide φακό, καλύτερο οπτικό ζουμ και υποστήριξη Portrait Mode για το video.

Apple Watch Series 7, με μεγαλύτερη οθόνη

Παράλληλα με τα iPhone 13, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει και τα νέα της «έξυπνα» ρολόγια, τα μοντέλα της Apple Watch Series 7. Για πρώτη φορά αναμένεται να δούμε μεγάλη αλλαγή στο σχεδιασμό του κυρίως σώματος που θα είναι πιο τετραγωνισμένος, ενώ θα έχουμε και λεία οθόνη και πιο έντονες άκρες.

Αναμένεται πιο ισχυρός επεξεργαστής, μεγαλύτερες διαστάσεις, αλλά και αισθητήρες που θα προσφέρουν ακόμη περισσότερα δεδομένα στον χρήστη. Στο θέμα της διάθεσης των Apple Watch Series 7 πάντως υπάρχει ένα ερωτηματικό για το πότε θα γίνουν διαθέσιμα, καθώς εκτιμάται πως θα ακολουθήσουν μερικές εβδομάδες μετά το λανσάρισμα των iPhone 13.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#iPhone #iPhone 13 #Apple